Killar som gillar att slicka fitta se hit!!!

slicka min håriga fitta

Jag vill träffa killar som går igång på att slicka en lagom hårig fitta. Du får inte knulla mej, men gärna en skön 69:a. När jag skriver att du inte får köra in kuken i mej så menar jag det, det kommer INTE att ske!!! Men ett skönt finger som pullar mej samtidigt som du slickar mej är skööönt, hittar du min g-punkt?

Jag älskar att få fittan slickad av en skön tunga och jag älskar att samtidigt suga en hård kuk som till sist sprutar sperman i min varma mun, men jag sväljer inte, så gott är det inte hahaha. Jag får ibland fontänorgasm så är du duktig på att slicka fitta så sprutar jag också mmmmm.

Jag söker alltså sexträffar, ja eller slick och sug träffar utan krav, gör inget du är gift, vi ska bara tillfredsställa varandra. Jag är singel och har egen lägenhet så vi kan träffas här, men första träffen blir på någon offentlig plats!

11 thoughts on “Killar som gillar att slicka fitta se hit!!!

 • 26 oktober, 2019 at 10:55
  Permalink

  Älskar slicka dej! Blöt o härlig

  Reply
 • 15 oktober, 2019 at 09:57
  Permalink

  Ditt upplägg passar mig perfekt. Det va ju ett tag sen du la upp annonsen, så hoppas på att du hör av dig om det fortfarande är intressant. 38 år, gift och älskar att slicka, både fram och bak 😉.
  Bor du tillräckligt nära kanske vi kan ses 😘

  Reply
 • 7 juli, 2019 at 12:35
  Permalink

  Hör av dig till mig så kan jag bli din fittslickare, finns inget bättre än att få en kvinna att spruta med min tunga och fingrar. och gärna spruta i mitt ansikte.
  /passionerad fittslickare

  Reply
  • 6 januari, 2020 at 14:18
   Permalink

   Hej jag bor i fittja jag undrar om du vill träffas så kan jag slicka din fitta och svälja din fitsås kan jag få ditt nummer

   Reply
 • 3 maj, 2019 at 11:19
  Permalink

  Hej, älskar att slicka fitta, och skulle älskar det att smaka dina lovejuices:) jag aldrig varit med en tjej som kan spruta så skulle inte slöseri ett drop:)
  Jag är 35, atletisk och alltid i gott humör:)

  Reply
 • 2 maj, 2019 at 01:46
  Permalink

  Vilken sexigt god fitta du ser ut att ha. Jag ger dig en sjudande orgasm med min tunga.ÄLSKAR ATT SLICKA.vill smaka på Din saft nu.hör av dig!

  Reply
 • 1 maj, 2019 at 13:13
  Permalink

  Hej,you looking verry nice,and im love it at likking pussy clit and ass

  im 50 years

  Reply
 • 30 april, 2019 at 05:09
  Permalink

  Hejsan jag älskar och slicka fitta och jag skulle gärna vilja slicka din fitta tills du spurtar skulle vara riktigt nice. Och känna din mun över min hårda kuk

  Reply
 • 30 april, 2019 at 02:52
  Permalink

  Jag älskar slicka min tjejs fitta! åt upp den inatt, svullen och blöt blev den och avslutade med att hon red mig så att jag kunde sprängas 😉

  Reply
 • 21 juni, 2014 at 17:12
  Permalink

  Jag älskat att slicka fitta

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.