Par söker extra deltagare i sovrummet

vi söker trekant

Vi är ett par, hon 25, han 32. Vi ser båda hyffsat bra ut, fräscha och lever ett ordnat liv och har ett stabilt förhållande helt utan svartsjuka. Vi söker på detta sätt en tredje person som vill vara med i våra sköna sexlekar i sovrummet.

Man eller kvinna spelar inte någon roll, intresse för båda könen finns. Vi har inte haft sex med en tredje deltagare tidigare men vi har länge drömt om det och nu ska vi förhoppningsvis förverkliga vår sexdröm. Bara tanken att det finns ett par händer till med i leken, en fitta eller en kuk till är otroligt upphetsande.

Om du har erfarenhet av trekant och gruppsex sen tidigare är det såklart bra men inget krav. Det behöver inte vara så komplicerat eller ens svårt, man tar allt som det kommer. Helst ser vi att du som svarar vill ses regelbundet om allt känns bra oss tre emellan osv. Men det är svårt att veta innan vi träffats.

Både tjejen och killen är binyfikna men inget krav att du är bi. Vi har funderat på ett annat par men vi har beslutat oss för att först testa med en trekant, sen får vi se. Du är mellan 25-50 år, vän av tvål och vatten, fräsch och har ett öppet sinne.

5 thoughts on “Par söker extra deltagare i sovrummet

 • 23 mars, 2020 at 03:18
  Permalink

  Hej! Jag är najib och är 20 år gammal och vill bara me er och hjälpa till

  Reply
 • 22 december, 2013 at 15:18
  Permalink

  Har länge fantasin att få ha trekant. 2 kvinnor eller2 killar 1 kvinna spelar ingen roll. Nu har även jag chchansen att leva ut denna dröm med er.

  Reply
 • 13 november, 2013 at 22:36
  Permalink

  Hej
  Jag är Daniel från Stockholm, 31 år. Jag kan hjälpa dej 😉

  Vi hörs

  Reply
 • 12 november, 2013 at 22:06
  Permalink

  Hej!
  Efter den bilden är det klart man är sugen!
  Hör av er på

  Reply
 • 12 november, 2013 at 07:16
  Permalink

  Hej ! Jag ska svara,på alla frågor ))).

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.