Trött på krogragg

jag kvinnlig och sexig

Hallå alla snyggingar!!

Jag är en singel kvinna som är rejält trött på krogragg. Ibland blir det bra, ibland blir det sådär och ibland blir det total katastrof, hur som helst så är jag duktigt trött på one night stand från krogen. Det är så opersonligt på nåt sätt, inte för att jag vill hitta pojkvän och så men man kan ändå uppföra sej och respektera varandra och kunna snacka normalt och allt sånt.

Jag tänkte kanske att jag kunde hitta nån trevlig kille här på nätet. Det är första gången jag testar så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det jag söker är sex, såklart. En knullkompis kanske eller ett engångsligg eller en vän, vi får väl se hur vi funkar du och jag. Det viktiga för mej är att jag känner respekt från dej och att vi kan föra ett normalt samtal. Jag har svårt att gå igång på en kille som bara vill stoppa in den utan nåt annat innan, ja du förstår nog hur jag menar, lite mer feeling.

Just nu vill jag inte ha pojkvän eller relation. bara så du vet! Jag vill att vi är raka och ärliga mot varandra, känner vi att det inte kommer att funka när vi ses irl så ska ingen ta illa upp för det osv. Vad säger du, ska vi ses irl och checka läget? Jag vill helst träffas ganska så snart för det ger mej inte något att vecka ut och vecka in sitta och chatta på nätet, utan en träff irl ganska snabbt vill jag ha. Tycker du att det jag skriver och hur jag ser ut tilltalar dej så skriv en rad så snackar vi vidare i mejlen. Hör av dej!

6 thoughts on “Trött på krogragg

 • 27 juli, 2013 at 01:15
  Permalink

  Hej där min ängel! Jag är riktigt sugen på att vara inne i dig. Skriv till på Skype eller på mailen ! Puss!

  Reply
 • 21 juli, 2013 at 10:58
  Permalink

  Jag är lång ,ung och charmig svart kille (30 år gammal) med en hård och lagom kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag kan träffa dig så snart som möjligt (även idag om du önsker dig så) och jag är öppen för allt för den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på

  Reply
 • 1 juli, 2013 at 11:20
  Permalink

  Hallå hör gärna av dig till min skype :

  Reply
 • 1 juli, 2013 at 09:15
  Permalink

  Hej.
  Håller med om vad du skriver.
  Hör gärna av dig.
  Skåne

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.