Provar sexiga underkläder – blir förförd av gift man

Jag var ute för att handla lite sexiga underkläder till helgen för jag skulle gå ut och roa mej med mina vänner. Jag brukar handla på ett stort köpcenter som har många butiker och mycket att välja på, bra kvalitet och stora provrum. Jag gick runt i köpcentret och tittade vad dom hade för fint och sexigt i dom olika butikerna.

Han ville att hon skulle vara fin

sexiga underkläderI en av butikerna som säljer sexiga underkläder såg jag en man som letade och han såg lite förvirrad ut och jag gick fram och frågade om jag kunde hjälpa honom. Han sa att han skulle köpa något fint till sin fru och visste inte alls vad han skulle köpa, han ville överraska henne och visste inte alls vad han skulle köpa och vilken storlek hon hade. Det är väl inget ovanligt om männen inte har så bra koll på vilken storlek i underkläder hans kvinna har, tänkte jag.

Han ville att hon skulle vara fin men samtidigt porrig och sexig på ett erotiskt sätt, han sa att han älskar sexiga och kåta tjejer. Dom hade haft lite problem med sexlivet så han skulle försöka piffa upp sexlivet lite och göra henne glad, berättade han. Han var väldigt öppen och jag var förvånad men samtidigt kändes det bra, han fick förtroende för mej och jag hjälpte honom mer än gärna.

Jag visade honom lite olika sexiga underkläder och han fastnade för ett set med bh och trosa i fin spets  i syndigt men sexigt svart med strumpebandshållare. Han visste inte vilken storlek han skulle köpa men han sa att jag hade ungefär samma kroppsform som hans fru, lika lång, samma storlek på brösten osv. Jag erbjöd mej att prova dom sexiga underkläderna så han kunde se hur dom ser ut på och så dom passar. Han tyckte det var en bra idé.

Jag provar sexiga underkläder 

Jag gick in i provrummet och tog på mej dom sexiga underkläderna, dom var riktigt fina, det var lite pirrigt, sen bad jag honom att komma in i provrummet så han kunde se hur kläderna satt på mej. Han tittade på mej med stora ögon, jag såg att han gillade verkligen det han såg. Jag såg också att kuken började växa i hans byxor , det var en rejäl kuk *wow*, den blev hårdare och hårdare.

Jag snurrade runt och visade upp mej, jag kände hur kåtheten steg, jag åmade mej lite extra, jag kunde inte låta bli. Det var helt underbart, jag älskar att visa upp mej, det gör mej oerhört kåt och när jag ser att någon uppskattar att titta på mej och dessutom blir kåt så blir jag helt tokig och släpper alla hämningar.

Nu var hans kuk rejält hård, jag frågade om jag skulle hjälpa han och tittade på hans stora bula i byxorna, han bara nickade, han var röd om kinderna och andades tungt. Jag knäppte upp byxorna och kuken kom ut i friheten, jag satte mej på knä och svankade, visste han kunde se hela mej bakifrån i spegeln, han hade nog en fin utsikt.

Sex i provrummet med gift man

Jag tog hans enorma kuk i min mun och började sakta suga mmmm det var en skön kuk att suga, jag såg hur han njöt i fulla drag, det tog inte lång tid förrän han kom i min mun, jag var tack och lov tvungen att svälja hela satsen, helt underbart.

Han bad mej att sätta mej ner på stolen i provrummet, han satte sej på knä och började slicka min blöta fitta och hans tunga var helt underbar. Det tog inte lång tid förrän jag kom i en multiorgasm som varade länge. Vi hörde folk utanför provrummet och hoppades att vi inte låtit för mycket. Det var helt underbart.

Killen gick ut ur provrummet när han klätt på sej och väntade på mej. Han köpte dom sexiga underkläderna till sin fru, dom fungerade bra sa han. Han tackade för hjälpen och gick iväg. En helt underbar eftermiddag mitt i veckan i Stockholm, vem kunde tro att det skulle sluta med en helt oväntad och förbjuden njutning. Hur det gick för mannen och hans fru det är en annan historia :-).

*Slut*