Förspelet gör sexet så mycket bättre

Nu är det äntligen dags för det stora ögonblicket – ert första samlag med varandra! Det är med avsikt som vi väntat tills nu. För de allra flesta tjejer behöver tid på sig innan de känner sig mogna. Därför måste du lära dig tålamod!

Sa har då stunden kommit. Du vill ligga med tjejen du träffat här på knullblogg.se eller någon annanstans. Kvällen har varit lyckad så här långt. Du är nästan säker på att det finns en tändning mellan er. Men riktigt säker är du förstås inte. Det är nu det är dags att komma ihåg de där detaljerna som skiljer man och kvinna åt. Skillnaderna som ingen jämlikhet i världen kan överbrygga. Som att tjejer inte tänder sexuellt på samma sätt som killar.

Förspelet gör sexet så mycket bättre

Tjejer är inte lika snabba som killar

Killar tänder lätt. Det kan räcka med att de ser en snygg tjej för att de skall få klåda i byxorna. Killar skulle kunna älska med en totalt främmande tjej, bara hon är tillräckligt sexig. Visst finns det tjejer som kan reagera på samma sätt. Som kan krypa till sängs med en främmande kille. Men det är långt ifrån så vanligt som du kanske tror. För att en tjej skall få ut något av en kärleksstund, måste hon vilja. Hennes psyke måste vara redo. Hon måste vara känslomässigt ivrig. Och hon måste vilja med dig. Det spelar ingen roll om det är en yngre tjej eller om det är en äldre kvinna du träffat på www.svenskmilf.net eller nån liknande sajt. De flesta av kvinnligt kön fungerar på samma sätt.

Om hon inte känner sig tilltalad av dig, kommer heller inte hennes psyke att bli redo. Tjejer behöver helt enklet mer tid för att bli redo för sex.  Hon kan naturligtvis krypa till sängs med dig bara för att hon vill vara hygglig eller för att hon känner sig tvungen men någon fin sexupplevelse lär det inte bli. En tjejs psyke är inte alltid så lätt att förstå. Att veta om hon verkligen vill älska med dig eller ej hör till det svåraste att lista ut. Du kan förstås fråga henne. Men då tar du en risk. Det kan vara precis det som får henne att bestämma sig för att inte krypa till sängs med dig. Man kan aldrig veta när det gäller tjejer.

Det sägs att man kan se i en tjejs ögon, om hon är redo för sex. Kanske. Är du övertygad om att hennes ögon säger ja, finns det förstås ingen anledning att tveka. Då har du fått det rätta självförtroendet. Men gardera dig. Man kan som sagt aldrig vara riktig säker.

Vad gör tjejer sexuellt redo?

Vad är det då som får en kvinna att vilja älska? Vad är det som får hennes psyke att bara ställa in sig på en sak och ge de rätta signalerna ut i kroppen? Det finns förmodligen lika många svar som det finns tjejer men helt utan tumregel är förstås inte kärlekslivet: Kvinnor vill bli förförda.

Att förföra en tjej kan man göra på många sätt. Inte bara i sängen. Förförelsen börjar faktiskt långt innan du ens kommer i närheten av en säng. Den börjar i samma ögonblick som du träffar henne. Har du valt rätt tidpunkt och skapat den rätta stämningen är halva segern vunnen. Är du rätt person, och har du skött dina kort så väl att hon fattat intresse för dig som person och människa, kan du vara nästan säker på att lyckas. Det är nämligen det som kallas förförelse. Kel och smek kommer sedan.

Allting tycks stämma. Tjejen gillar dig. Ni har haft en trevlig kväll tillsammans. Det kanske inte är den första men väl andra eller tredje. Du har tolkat signalerna. Nu är ögonblicket inne. Du är nervös. Ordentligt nervös. Du kan vara övertygad om att hon är det också. Helst skulle du vilja ha det hela överstökat på en gång. Så att allting blir lättare till nästa gång men det är nu du skall gå varsamt fram. Strunta i de där extra glasen som du tycker dig själv behöva för att lugna ner nerverna. De straffar sig så lätt senare.

Ta det lugnt med tjejer

Ta det lugnt. Play it cool. Kyss henne. Tjejer gillar kyssar. En sensuell kyss skickar signaler ut i hela kroppen. Hon blir varm och mjuk. Det finns en gammal sanning som säger att kyssar aldrig ljuger. Om du kysser henne med inlevelse får du ett svar. Känns hon stel i dina armar? Spjärnar hon emot? Du har tolkat hennes signaler helt fel. Hennes psyke är inte inställt på att älska med dig. Du kan ge upp. Åtminstone för den här gången och istället läsa på lite mer om sex.

Svarar hon med öppen mun? Använder hon sin tunga? Blir hon mjuk i hela kroppen? Kvällen är förmodligen redan din. Nu kan du förstås snabbt slita av dig kläderna, slänga henne på sängen och älska för allt du är värd. Vem vet? Det kanske är precis så hon vill ha det men troligtvis inte. Nu vill hon bli sexuellt förförd. En kvinnas kropp måste förbereda sig för sex på ett helt annat sätt än din. Själv behöver du ju aldrig tveka: Dina egna signaler är klara och tydliga. Du är redan hård som en stångjärnshammare. Men hon behöver så mycket mer tid.

Klä av henne. Men gör det långsamt. Smek av henne plagg för plagg. Visa att du tycker om hennes kropp. Kyss varje del du blottar. Viska sköna saker till henne. Säg att hon är vacker. Att du längtat efter henne. Var följsam. Försök känna efter vad hon bäst tycker om. Var hon reagerar starkast för dina kyssar och händer. Tvinga dig inte att smeka någon del av kroppen där du märker att hon gör motstånd. Alla tjejer reagerar på olika saker.

Klä av dig själv eller låt henne göra det. Vill hon återgälda dina smekningar på samma sätt, så låt henne göra det. Men släpp aldrig koncentrationen på henne. Försvinn inte bort i någon privat njutning. Du måste hela tiden få tjejen att känna sig i medelpunkten.

Tjejer behöver mer tid än killar

Ta dig tid. Ta dig mycket tid. Det kan bulta och spränga mellan benen på dig. Det kan kännas som om du vill skrika av upphetsning. Men försök kämpa emot. Har du skött dina kort rätt bör din tjej komma allt närmare det ögonblick som du väntat på. Är du tillräckligt lyhörd och känslig känner du på dig när det är dags.

Troligtvis blir själva samlaget kort. Du har hetsat upp dig, så att det blir svårt att inte komma snabbt. Och med största sannolikhet hinner tjejen inte med dig. Det kommer att gå för dig långt innan det går för henne. Sådant är livet. Begär inte för mycket av dig själv. För det gör inte tjejen. Det tar en evig tid för två människor att bli sexuellt samspelta. För många tar det åratal. Somliga lyckas aldrig men förr eller senare lär man sig att tillfredsställa varandra. Genom ett långt och upphetsande förspel. Genom att använda händer och tunga och gemensam fantasi.

Första gången kanske blir ett misslyckande. Men vad gör det? Det blir bättre nästa gång. Om det nu blir någon. Kanske engångssex leder till ett stadigt förhållande.