Mogen kvinna förförde mej nästan

Mogen kvinna förförde mej

Mogen kvinna förförde mej nästan – Belinda stod vid entrén till butiken där hon jobbade och väntade på att de sista kunderna för dagen skulle lämna. Klockan var nästan sex och hon hade en del egna ärenden innan hennes pojkvän skulle plocka upp henne för en trevlig kväll på stan. Men typiskt hennes otur så stegade en ny kund in fem minuter före stängningsdags.

Hon grymtade för sig själv ”Givetvis!”. Hon såg sig om ifall någon av de andra tjejerna kunde ta hand om kunden men de var naturligtvis alla upptagna så Belinda gick fram till den mogna kvinnan i 45-årsåldern och erbjöd henne assistans.

Hon böjde sig ner

– Kan jag hjälpa dig med något? Frågade hon inövat artigt.

– Ja, svarade den mogna kvinnan. Jag letar efter ett par röda pumps.

Belinda visade kvinnan vägen in i affären där hon kunde sätta sig så att hon fick mäta foten på henne. Hon böjde sig ner, tog av henne ena skon och började mäta med linjalen.

Mogen kvinna provar pumps

Den mogna kvinnan hade på sig ett par dyra lårhöga nylonstrumpor, lade hon märket till. De låg vackert över en perfekt formad fot och ankel, och när Belinda flyttade på foten något för att komma åt med mätningen tyckte hon sig höra ett svagt stön från kvinnan. Belinda tittade upp för att kontrollera att allt var väl men kvinnan tittade på henne med en stadig blick och verkade inte visa några tecken på problem.

När hon mätt färdigt började hon leta upp ett par lämpliga skor i storleken. Belinda kom snabbt tillbaka från förrådet, satte sig ner på en pall framför kvinnan och hjälpte henne att få på sig en första sko med ett skohorn. När hon vickat hälen några gånger och foten till slut smet på plats avvaktade hon för att se vad kvinnan tyckte. Belinda upprepade processen med en andra sko och frågade den mogna kvinnan:

– Hur känns den?

– Den känns bra, svarade hon. Och du kan kalla mig Clara.

– Nå, Clara, prova att gå i dom så får du en bättre känsla av hur de passar.

Hon särade på benen

Belinda gav sig ut i förrådet igen, hämtade några par och när hon satte sig ner för att hjälpa Clara få på skorna särade kvinnan på benen och eftersom hon inte bar några trosor kunde Belinda ana hennes renrakade mogna fitta. Belinda kunde för ett kort men intensivt ögonblick inte släppa blicken från den men tog snart av skon som om inget hade hänt. Hon var inte säker men det kändes som att Clara hade blottat sig med vilje. Hon hjälpte kvinnan på med nästa par och den här gången, långt mer tydligt, särade Clara brett på benen igen och höll de särade.

Nu kunde Belinda tydligt se hennes mogna fitta, och när hon höll kvar blicken längre kunde hon också tydligt se att Clara var tydligt sexuellt upphetsad. Eftersom hennes springa glittrade av fittsaft som hade börjat sippra ut. Utan att försöka dölja det för Belinda arbetade hennes könsmuskler vilket gjorde att blygdläpparna öppnades och stängdes. Med tyngre andning frågade Clara:

– Vill du vara så gullig och massera min fot, det verkar som att jag fått kramp?

Belinda tittade sig om för att se om någon av de andra närvarande såg på. Hon tog hennes fot i sina händer och började mjukt att gnida över foten. Hon var nu fast i stunden. Allt eftersom hon masserade tittade hon modigare mot den blottade mogna fittan som helt utan skam gjorts synlig för den unga butiksassistenten. Belinda tittade upp mot kvinnan och viskade leende:

– Du är allt en riktig slyna, va?

Kommentaren fick Clara att släppa ur sig ett dämpat stön.

– Skall du komma här framför mig din mogna fitta, fortsatte Belinda

– Åh jaaa, svarade den nu skakande mogna kvinnan. Belinda kunde se hur det började rycka i Claras nakna slida när de feta blygdläpparna öppnades och stängdes ojämnt allt eftersom orgasmen närmade sig i hennes mogna fitta. Belinda såg sig om snabbt, försäkrade sig om att ingen var i närheten.

Hennes mogna fitta skakade

Sedan förd hon in sitt långfinger så djupt hon kunde i Claras suktande vagina. Det behövdes bara två-tre kvicka drag för att Claras hela kropp skulle börja stelna till och hennes mogna fitta skaka i en brutal orgasm. Clara satte sig sedan tillrätta i stolen, avvaktade tills orgasmen avtagit och hennes andning återgått till det normala för att avslutningsvis säga:

– Jag tar bägge de här paren. Tack så mycket för din hjälp.

*Slut*