Första gången på nakenstranden

nakenstrandenDet var sommar och solen strålade från en klarblå himmel, det var som gjort för att åka till stranden. Men idag tänkte jag testa något som jag varit nyfiken på väldigt länge, nämligen nakenstranden. Det ligger en nakenstrand bara några mil från min stad. Sagt och gjort så packade jag ner badlakan, lite fika och tog brasse-stolen under armen och satte mej i bilen och begav mej mot nudist stranden.

Det var med darriga ben jag gick ner mot stranden, det var första gången jag var på nakenstranden och det var mycket folk på stranden. Det var mitt i sommaren och alla hade semester. Men ingen tittade direkt på mej, iallafall inte mer än på en vanlig strand. Jag hittade en mysig plats nära sanddynorna och la mej där. Klädde av mej naken, åhhhh vilken härlig känsla, något mer underbart har jag sällan varit med om, vilken frihetskänsla som drog över mej. Jag satte mej tillrätta i min brasse-stol och njöt av utsikten mot havet och mot alla nakna människor. Hällde upp en kopp kaffe och tog en macka och njöt av utsikten.

Jag spanar på stranden

Det var mycket folk och det var bara några meter till närmsta granne och det var en man som låg på mage och jag tror att han sov. Han såg ut att ha en riktigt fin kropp. Lite längre bort låg en man och en kvinna och solade. Mannen som låg närmast mej vände sej om och jag såg hans ansikte och hans kropp och han var riktigt snygg. Han tittade på mej , nickade och log, jag log tillbaka. Det var en pirrig känsla att en så snygg man tittade på mej när jag var naken och han verkade gilla det han såg och han satt så han kunde titta på mej, det pirrade i kroppen.

Jag solar naken mmmm

Nu hade jag solat framsidan tillräckligt och nu var det dax att lägga sej på filten och sola ryggen lite. Mannen bredvid följde mej noga med blicken såg jag i ögonvrån. Jag kom på mej själv att jag njöt av det och ålade mej lite extra, men mycket diskret och hamnade på mage och la mej tillrätta och låg bekvämt. Låg med huvudet från honom, utan att tänka mej för. Det hade varit härligt att kunna ligga och smygkika på han men men det var försent att ändra ställning så jag låg kvar. Jag somnade nog en liten stund och visste inte hur länge jag sovit men kände att det nog var dax för mej att smörja in mej i lite solskyddskräm så jag inte bränner mej.

Jag smörjer varsamt in min nakna kropp

Jag började sakta smörja in armarna, sen blev jag lite ställd och visste inte hur jag skulle göra när jag smörjde in mina stora bröst. Men tänkte, dom måste ju smörjas in, vore hemskt om dom skulle bli brända så jag tog mycket solskyddskräm och började mjukt massera in solkrämen på mina bröst, men gud jag blev ju kåt. Jag såg att mannen bredvid tittade intresserat på mej och att han gillade vad han såg det var svårt att missa när man tittade på hans utrustning. Han såg det själv och var tvungen att lägga sej på mage, han log mot mej och blinkade lite flirtigt mot mej.

Han hade världens praktstånd

Nu hade jag smörjt in hela kroppen utom ryggen, försökte smörja där jag kom åt. Då reste mannen bredvid sej och gick fram och frågade om jag behövde hjälp att smörja in ryggen. – Ja tack sa jag och ställde mej upp så han kunde smörja in min rygg. Jag kände något som nuddade min rygg men bara för en sekund. När han var klar med min rygg vände jag mej om och tackade för hjälpen och såg att han hade världens praktstånd. Han bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att det var absolut inte meningen men inget som han kunde styra. Jag godtog ursäkten eftersom den var ärlig och uppriktig som jag uppfattade det och han gick tillbaka och lade sej på mage, så låg han resten av dagen tills han åkte hem.

Det var helt underbart att sola och bada naken och jag åkte dit flera gånger och jag träffade mannen nästan varenda gång och vi pratade och hade trevligt, det var en mycket trevlig man. En av sommarens sista dagar så frågade han om han fick bjuda ut mej på restaurang och jag tackade ja, han var snygg, trevlig, härlig kropp och artig och inte alls snuskig eller störande på nåt sätt.

Vi dejtade några gånger på hösten och vi hade jättetrevligt, det hela slutade med att vi blev ett par och numera är vi sambos och lyckliga. Varje dag på sommaren när vi har möjlighet och vädret tillåter det så åker vi till nakenbadet och njuter.

Vill du ha mer skön läsning så hittar du fler sexnoveller nedan:

 

2 thoughts on “Första gången på nakenstranden

  • Pingback:Utomhus sex men först vänskap och sen får vi se, vill du?

  • Pingback:Nudist kvinna söker likasinnad som vill sola naken i sommar

Comments are closed.