Så här gör du för att tillfredsställa kvinnor

Det måste till långvarig tändning i ett förhållande mellan man och kvinna om man skall behålla närheten i förhållandet. Och det kommer inte av sig självt. Det säkraste sättet att hålla grytan kokande är att blanda in alla sinnena. Tona ner betydelsen av kuk och fitta och se till att vardagen innehåller mer beröring och kel och sköna stunder för ögon, öron, tunga och kropp och en hel del saker till.

En snabbis på köksbordet kan självklart vara en fantastisk grej men det håller inte i längden om det är det enda man kan komma på. Speciellt inte om det inte varit sex med i bilden på ett tag.

En avsugning kan ju kännas skön för att få lätta på trycket men vad hjälper det om det sedan går månader innan hon känner för att ha sex igen?

Det finns fyra element när vi talar om sinnlig kärlek: Omgivningen, en bra känsla för vad hon tycker är skönt, god mat och skön musik.

Att stimulera kvinnans alla sinnen kräver alltså förberedelse. Den gamla ”erotikbibeln” Kama Sutra berättade redan för över 1 000 år sedan hur man skall göra. Kama Sutra handlar om all den njutning man kan ge varandra – inte bara under själva sexakten. Där talas det om vanlig närvaro som inkluderar att man pratar mycket med varandra, gör saker ihop som att meditera, lyssna på musik, ta promenader men framför allt att ge uttryck för de känslor man har för varandra.

Skapa en erotisk omgivning

Skapa en erotisk omgivning

Om vi håller oss till omgivningen – den som vi kan ta till oss med ögonen – så skall den fokuseras på kärlekens och erotikens färger: rött, lila och guld. Sängen skall vara skön, mjuk och bred, gärna med kuddar i ovannämnda färger. Gärna sängkläder i siden, blommor i rummet och en stor spegel på väggen är jättehäftigt. Temperaturen i sovrummet skall vara så varm att den inbjuder till att klä av sig. Kyla är en av de värsta lustmördarna som finns. Belysningen skall rätt enkelt göras väldigt erotiskt med enkla medel. Placera ut massor av värmeljus. Så kan man köpa röda eller rosa glödlampor för att ersätta de vita, det ljuset ger automatiskt en erotisk stämning.

De behagliga dofterna skall också finnas där. Sätt in doftande blommor i rummet. Rosor, pioner och liljor kan vara lämpliga – eller en hibiskus som av många uppfattas som en sexig blomma. Använd däremot aldrig fresia. De är för våldsamma och många sätter dem i samband med sjukdom och död.

Sätt gärna några stänk parfym på sängkläderna – men var försiktig så du inte tar för mycket. Är du lite mer vågad kan du strö ut rosenblad över sängen även om det kan verka rätt beräknande. Du kan också kittla hennes nakna kropp med en mjuk, väldoftande blomma.

Musik hör till. Se till att den matchar hennes smak och den skall fungera som akustisk massage för trumhinnorna, men du får inte skruva upp volymen för högt. Till slut skall du se att ha något att äta och dricka till hands. Champagne är ju det som passar allra bäst naturligtvis. Och till det körsbär eller jordgubbar. Glöm choklad och glöm all annan mat som kladdar ner fingrarna.

Lär dig hitta kroppens heta punkter

Beröringen är ett grundläggande, mänskligt behov från det vi är små till det att vi blir gamla. Vi har alla behov av beröring då och då oavsett om det handlar om tröst eller kärlek och den kan vara både vänskaplig och sexuell. Beröring aktiverar sinnena och ökar på den sexuella lusten. Nyförälskade par kramas, kelar, tar på varandra över hela kroppen och kysser varandra ofta. Medan par som varit tillsammans länge ofta tenderar till att glömma hur viktigt och skönt det är med beröring.

Kelandet är det absolut bästa förspelet. Det gör att både sinnet och kroppen slappnar av och är nödvändigt för att komma i den rätta stämningen för sex. Så är i alla fall för de flesta tjejer och kvinnor i alla åldrar!

Beröring kan också reparera förhållanden där det knakar i fogarna. Har man ett varmt sexuellt förhållande ger det båda par en chans att återupprätta obalansen mellan dem. Om det fungerar bra i sängen så brukar det göra det även utanför sängen. En kram behöver inte alls leda till sex och inte ens vara beräknad för det. Det kan bara uttrycka värme och närhet.

Beröringen är viktig

Du skall alltid ta det som utmaning att lära känna hennes kropp minst lika bra som hon själv gör – eller kan till och med bättre. Du skall göra det genom en kombination av beröring, vanlig massage, erotisk massage och kärleksfulla ord som – när allt det yttre är plats – skall få henne att våga säga att hon är din för evigt.

  • Börja med ansiktet. Nästan alla tycker om att bli smekta i ansiktet. Använd fingerspetsarna till att följa linjerna i hennes ansikte och börja försiktigt massera hennes tinningar. Berätta för henne samtidigt vad du har tänkt göra med henne och var generös med komplimanger. Ge dig god tid att smeka henne, kyssa henne och slicka hennes läppar och fortsätt sedan med att värma upp henne med regelbundna småkyssar innan du går över till tunglekar.
  • Glöm inte hennes öron. När din mun närmar sig hennes öron så skall hon inte veta om du tänker kyssa henne eller viska upphetsande ord i hennes öra eller ge henne komplimanger. Låt din tunga spela långsamt över hennes örsnibbar och yttersidan av örat. Men ingen tunga inne i örat – det är inte alla som tycker det är upphetsande!
  • Halsen är ett kapitel för sig. Det är enormt upphetsande att bli kysst och slickad på halsen. Halsen är ett mycket sårbart ställe och när hon låter dig kyssa och bita dig lite lätt där så har hon helt överlämnat sig till dig! Du har säkert inte kunnat vänta med att kasta dig över hennes bröst. Men gör det långsamt. Använd fingrar och mun och om hon och du märker ganska snart hur hon reagerar och sedan får du anpassa dig till hennes reaktion där.
  • Du har säkert svårt att hålla dig borta från brösten, men du får heller inte glömma ryggen. Smekningar där kan ge henne gåshud. Börja med att låta dina fingrar glida hela vägen utmed ryggraden nerifrån och upp till nacken och kyss henne på samma ställe. Om du samtidigt vill massera hennes så gör det på båda sidor om ryggkotorna – aldrig direkt på dem!
  • Magen får heller inte förbigås. Du skall hålla dig till den nedre delen av magen. Kläm lite på den del av magen som ligger rakt över blygdbenet och låt dina händer glida ut mot höfterna och tillbaka igen innan du kysser den varma, glatta huden. Var försiktig med att smeka naveln eftersom det finns kvinnor som tycker det är rätt obehagligt.

Det skrivs ofta om hur man tar sig an fittan och klitoris är nyckeln som får dörren att öppna sig. Det är det enda organ som inte har någon annan funktion än att ge henne sexuell njutning.

Men det är viktigt att du inte går för bryskt fram och går direkt på den lilla knoppen utan börjar med att cirka runt med fingrar eller tunga för att sedan gå över till själva knoppen. Men gå varsamt fram och var lyhörd för hennes signaler – så kan du knappast misslyckas här, i alla fall så länge du bara använder tungan. Men variera dina rörelser här och när du har hittat något som hon reagerar starkare på så fortsätt med just det momentet!

Det kan ta tid att värma upp en kvinna

Det kan ta tid att värma upp en kvinna

Kvinnor är som elektriska spisplattor. Det tar tid att värma upp dem. Män är som gasspisar: Kan tändas och släckas på några sekunder. Om man frågar 100 kvinnor om vad de helst vill ha och då får välja mellan sex och kroppsmassage så väljer de flesta kroppsmassage men det finns de som föredrar sex. Öm beröring är kanske inget man läser om i eskortlistan precis men är något man bör veta att de flesta kvinnor tycker är viktigt.

Det borde i alla fall få män att tänka efter lite när de veta att kvinnor föredrar beröring. Vi går runt och tror att vi vet vad hon tycker om. Hon är kanske för blyg för att säga hur hon egentligen vill ha det Hur skulle du själv reagera om hon direkt började med att ta ett fast grepp om din pung och klämde till?

Låt också bli att försöka köra in dina torra fingrar i henne innan hon blivit våt. Då upplever hon det bara som obehagligt.

Du skall ha samma inställning till henne som en gourmet till sin måltid. Han tar ju inte ett helt lass på tallriken och bara skyfflar in allt på rekordtid. Han ger sig tid att njuta av det som serveras. Först med ögonen, sedan av dofterna för att till sist börja smaka av alla läckerheterna.

Vi män är alldeles för fokuserade på röv, bröst och fitta. Vi glömmer lätt att kvinnor behöver mycket längre tid än vi för att tända. Och vi glömmer också att det finns massor av andra erogena zoner på kvinnans kropp än de vi nämnde här. Så med lite kunskap och förberedelser så är det egentligen inte särskilt svårt att få henna att sväva i sjunde himlen!