Förbjuden sex på semestern

Förbjuden sex – Jag skulle åka på semester, det var mitt i juli och det var helt underbart väder. Jag satt på tåget ner till Skåne på väg till vår stuga på Österlen. Jag hade några lata veckor framför mej och hoppades att sommaren skulle bli fin. Jag åkte själv, jag kände att jag behövde vara ensam och bara rå om mej själv och njuta av ensamheten. Det är hektiska dagar i Stockholm mest varje dag så denna ”energiladdaren” behövdes verkligen.

förbjuden sexGift kvinna har förbjuden sex på semestern

Min man stannade hemma för att jobba och ungdomarna är så stora att dom klarar sej själva. Jag njöt när jag satt på tåget ner. Det var varmt och jag hade en kjol och ett tunt linne på mej, mina stora fasta bröst kunde nog anas genom tröjan. Jag fick några fina leende från snygga killar, jag log tillbaka och njöt av att dom tittade på mej, underbart.

Det sägs det finns många sexiga och kåta tjejer i Skåne sägs det, undrar om jag ser ut som en Skånska? Jag vet att jag är snygg men ändå blir jag så glad av uppskattningen. Jag hade inga trosor på mej, jag har aldrig det, dels behöver min helrakade fitta luftas så ofta som möjligt *fniss* och sen är det så underbart skönt att vara utan trosor, lite pirrigt.

Upphetsande tågresa

Jag hade nog åkt halvvägs då kom en man och satte sej mittemot mej, han var riktigt snygg och väldigt manlig, stora rejäla manliga händer, mörk och knallblå ögon. Han hälsade och log. Jag kände hur han tittade på mej, speciellt på mina bröst, jag bara kände det, jag kände hur bröstvårtorna blev hårda, han såg också det, jag satt där och blev kåt, riktigt kåt. Jag kände hur fittsaften började rinna, åhh gud tänkte jag, bara det inte blir blött på sätet, jag blir nämligen väldigt blöt i fittan när jag blir kåt.

Jag såg att mannen hade en lite större bula på byxorna, han hade stånd, ett praktstånd vad jag kunde se, jag fick kika lite diskret men det var svårt. Jag började andas tungt, kinderna blev röda av upphetsning. Jag kände jag ville retas lite, jag ville blotta mej lite, jag särade diskret på benen men tillräckligt för att han skulle kunna se min helrakade våta fitta, men bara så att han kunde ana.

Jag såg hur kåt han var

Han tittade, han stirrade till sist, jag såg hur kåt han var, det var jag också. Jag kände att jag var tvungen att gå på toaletten och fingerpulla mej till orgasm annars skulle jag inte klara resan. Jag reste mej upp och log, sen gick jag till toaletten. Satte mitt ben på vasken så jag såg min fitta, började fingerpulla mej, då knackade det lite försiktigt på dörren. Jag log för mej själv då jag förstod vem det var.

Förbjuden sex på tåget

Jag öppnade dörren, in kom snyggingen. Han knäppte upp min blus så han kunde smeka och kyssa mina stora pattar. Jag knäppte upp hans byxor, satte mej på huk och började först sakta runka hans praktstånd. Sen fortsätter jag att suga hans stora kuk tills han var nära att komma, då slutade jag. Jag satte mej på handfatet och särade benen, han gick villigt ner på knä och började slicka min kåta fitta, mmmm vilken tunga, vilken teknik.

Jag var nära att komma så jag ställde mej upp och lutade mej mot väggen och han knullade mej bakifrån, hårt och länge, sen kom vi båda i en skön orgasm. Vi tvättade av oss, rättade till kläderna och gick tillbaka till vår plats, guuuud vilken underbar oplanerad och skön sexträff mmmmm. Resan fortsatte, vi tittade lite på varandra, men nu var vi nöjda för en stund.

Jag hade tur

Tåget anlände dit jag skulle gå av, han gick av på samma ställe sen sade vi hej då och önskade varandra en skön semester och båda log. Jag åkte till min stuga och det var så skönt att vara framme. Det var sen kväll så jag lade mej tidigt. Morgonen efter vaknade jag, gick ut med mitt morgonkaffe och macka och satte mej i trädgården och skulle äta frukost. Jag satte kaffet i halsen när jag såg att i stugan sidan om satt mannen från tåget i trädgården och åt frukost, ensam, han också. Hur skön min semester blev tror jag att du förstår. Helt underbart. Jag hade tur, mannen fick mycket att göra på jobb så han hade inte tid att komma ner till stugan.

Fler sexnoveller:

 

One thought on “Förbjuden sex på semestern

  • 9 maj, 2014 at 16:11
    Permalink

    Söker en intelligent person som kan donera sperma så min fru kan bli gravid

Comments are closed.