De stora brösten gungade i takt

De stora brösten gungade i takt, en skön sexnovell:

Jag var rastlös, lite småkåt och visste inte vad jag ville. Sätta på en p-rulle och runka lockade mej inte, men på något sätt var jag tvungen att bli av med pirret i kroppen. Jag packade väskan och gick till gymmet där ett spinning pass precis skulle börja. Det brukar vara mycket läckra tjejer att titta på så jag gick långt bak för att få se så mycket som möjligt.

Snett framför mej stod en tjej som jag hade sett tidigare, för att inte tala om hennes stora bröst som inte gick att undgå under det tajta linnet. Hon har en fin och kurvig kropp som jag inte skulle ha något emot att bita i. Jag började fantisera om hur det skulle vara att knulla henne rakt upp och ned.

Hennes välformade bak slöt sej om sadeln

stora bröstNär passet började satte hon sej på cykeln och hennes välformade bak slöt sej om sadeln. Tänk om det ändå var jag som var där under, tänkte jag och blev ännu kåtare. Jag sneglade på henne och såg svettpärlorna på hennes bara hud och brösten gungade i takt. Hennes bak som höjde och sänkte sej över sadel, nu stod kuken rakt upp. Hon kände sej nog iakttagen, för hon vände sej om och gav mej ett leende.

Passet tog slut och jag behövde mej en kall avrivning för att kunna ta mej hem. Jag tog en snabb kall dusch och gick in i den gemensamma bastun. Jag blev alldeles matt i värmen och nickade till. Jag hoppade till när dörren öppnades och hon kom in. Hon var inlindad i en handduk som var en aningen för kort, men det gjorde inte mej något. Hon satte sej mitt emot mej, fast ett steg högre upp. Hon lutade sej tillbaka och särade på benen.

Jag såg allt – en renrakad fitta med en liten tofs

Jag såg allt, en renrakad fitta med en liten tofs på toppen, den var till och med lite fuktig. Jag kunde inte släppa denna syn och hajade till när hon frågade om jag tyckte om det jag såg! Lite generad var jag ju tvungen att erkänna att jag blev och otroligt kåt av att se en så fin rakad fitta. – Gör det något då? sa hon. – Tänk om det kommer någon? – Det är ju bara lite extra spännande då, svarade hon.

Jag var kåt och kuken var stenhård så jag kunde inte motstå. När jag klev ner så halade hon fram en kondom, den skulle vi tydligen använda. Till min förvåning så stoppade hon den i munnen och böjde sej framåt, tog tag i min kuk och smekte på den med läpparna och tungan. Det höll på att gå för mej redan då. Hon satte sej grensle över mej och styrde in kuken i sin ljuvligt våta fitta. Hon red mej med långsamma djupa tag samtidigt som hon smekte sina stora bröst. Där satt jag, alldeles handfallen. Hon stönade högt och ljudligt och jag blev lite orolig att någon skulle höra oss.

Men snart var det glömt för hon ökade takten och stoppade det ena bröstet i munnen på mej och smekte sin fitta till en kraftig orgasm. Hela den våta fittan kramade min kuk så skönt. Så blev det min tur. Jag tog ett stadigt tag om skinkorna och juckade i snabb takt.

Det behövdes inte mycket förrän det gick för mej och jag sprutade hela satsen i gummit. När det hela var över kändes det lite pinsamt. Jag visste inte vad jag skulle säga! Skulle jag säga, tack? Gör du så här ofta? Det jag fick till svar var, måndag, onsdag och fredag.

Jag hittade äntligen den bästa KK som finns

Om ni bara visste hur vältränad jag har blivit, fast nu går vi hem till mej efteråt. Vi drar över varandra när vi känner för det och vi gör det ofta. Jag hade gärna tränat alla dagar i veckan, men då kanske man inte haft ork till det goda som kommer efteråt. Äntligen hittade jag min KK, den absolut bästa KK man kan få, inga krav bara skön njutning.

*Slut*