Idag är jag sugen på en häftig dejt helt förutsättningslöst

Idag är det söndag, veckans slöaste dag, jag brukar mest ligga i soffan och softa då. Men idag är jag sugen på en häftig dejt helt förutsättningslöst. Ja, jag vet, det kanske inte är det lättaste att hitta någon med så kort varsel men jag gör ett försök. Jag bor strax utanför Göteborg så du bör bo där också om det ska funka, men visst, vill du åka en bit så är det okej för mej.

Vad vi ska hitta på får vi se, det handlar inte nödvändigtvis om sex. Det blir som det blir, helt utan planering, känner vi för att knulla så gör vi det, känner vi för att sitta och lösa världsproblemen då gör vi det. Vi träffas på stan, tar en fika och ser vad vi hittar på. Det kan bli hur kul som helst och detta är så jäkla spännande. Jag har ingen aning om någon ens svarar och än mindre om jag lyckas med en häftig dejt idag. Men jag hoppas.

Lite om mej: Jag är en pigg och glad tjej som för det mesta är spontan och bryr mej mindre om vad andra tycker och tänker om mej. Jag har fyllt 27 och är singel, du är också singel och du är i min ålder, du är fräsch, seriös och skötsam. Tja, resten tar vi lite mer privat. Sugen?

2 thoughts on “Idag är jag sugen på en häftig dejt helt förutsättningslöst

 • 17 november, 2016 at 09:23
  Permalink

  jag bor i halland, inte för långt ifrån göteborg. det låter som du och jag skulle träffas och har lite skoj tillsammans. jag har gärna en trevlig kväll med dig närsom. kram

  Reply
 • 15 november, 2016 at 21:00
  Permalink

  Hej är intresserad av att lära känna dej.

  kram Anders

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.