Undergiven tjej söker Dominant man!

jag sexig och kåt

Hej! Jag är en kåt tjej och jag gillar dominanta lekar och annat bus som är lite annorlunda.Du är dominant och du bestämmer allt. Med rätt kille kan jag switcha och bli dominant, men inget jag kan lova det beror helt och hållet på hur vi funkar tillsammans.

Jag vill att du binder mej, sätter ögonbindel på mej och retas med mej. Du smiskar mej skönt, häller varm stearin på mej och mycket mera, jag njuter när jag blir förnedrad, dock inom rimliga gränser förstås. Jag är nyfiken av naturen och det jag inte provat det provar jag väldigt gärna. Jag gillar det lite udda och annorlunda och är inte en tjej som är som alla andra.

Först måste vi ses och bygga upp ett förtroende sen går vi vidare och njuter av dominanta lekar. Det bästa är om vi kan ses regelbundet och utforska den sexuella världen tillsammans, det blir riktigt bra när man lärt känna varandra, då känner vi båda oss trygga osv. Just nu söker jag inget förhållande men vem vet vad som händer i framtiden. Hoppas vi ses!

5 thoughts on “Undergiven tjej söker Dominant man!

 • 14 september, 2020 at 08:32
  Permalink

  Hej maila mig jag heter Jens är 18 år och hoppas du hör av dig

  Reply
 • 14 januari, 2019 at 13:22
  Permalink

  Hej! Jag älskar rollspelet som master, jag är gift men får inte leva ut mina fantasier hemma, söker någon som dig gärna för återkommande träffar, du ska vara lydig & kåt. olydnad bestraffas & lydnad kan belönas, hör gärna av dig om du vill träffas över en fika, öl eller vin

  Reply
 • 9 augusti, 2013 at 16:27
  Permalink

  Hej mejla mig lovar att du inte ångrar dig jag heter

  Reply
 • 8 augusti, 2013 at 16:13
  Permalink

  ta dig bakifrån under tiden jag drar dig i håret tvingar dig mot golvet sparkar dig för att du är en stygg kommer på dina bröst och i din fitta

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.