En helt vanlig kille

En helt vanlig killeEn helt vanlig kille, ja det är vad jag söker, en helt vanlig kille som vill ses för vänskap eller sex eller varför inte både ock i en skön kombination. Jag har inga krav just nu, såklart har utseendet betydelse, jag har svårt att hångla med någon som inte attraherar mej. Men vad som attraherar mej kanske jag kan se på ett foto men helt säker kan jag aldrig vara förrän jag står öga mot öga med en person.

Jag tycker det är lite spännande med sexdating på nätet, vem vet vem som är på andra sidan skärmen?! Det kan säkert finnas knepiga killar men det kan även finnas riktigt bra killar. Jag tycker det är lite spännande och jag är beredd att ge det en chans. Jag är 28 år och du är i min ålder, du är snäll och skötsam, drogfri och helst rök och snusfri också. Vad säger du? Ska vi ses över en kopp kaffe och checka läget? Lite spännande och busigt ; -). Svara mig med lite sexiga bilder!

3 thoughts on “En helt vanlig kille

 • 29 december, 2022 at 14:30
  Permalink

  26-årig kille här. Letar efter någon att ha kul med både i och utanför sängen. Hör av dig om du vill prata mer.

  Reply
 • 10 juni, 2013 at 17:15
  Permalink

  Vanligare än mig kan du inte inbilla dig.

  Reply
 • 12 maj, 2013 at 21:43
  Permalink

  Hejsan mitt namn är Albin är 20 år har en väldigt vältränad kropp ser bra ut och kuken är 17 till 18 cm lång skriv tillbaka om du är sugen

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *