Helt vanlig sex är det helt ute??

jag sexig och sugenÄr det helt ute med helt vanlig sex? När jag läser sexannonser på sexbloggar då är det bara allt annat än vanlig sex dom söker. Dom vill piska varandra och gud vet vad. Det är såklart inget fel i det men var tog det helt vanliga sexet vägen? Helt vanlig sex verkar inte vara så intressant längre eller är det bara jag som uppfattar det så????

Jag vill ha helt vanlig mjuksex, vaniljsex ja helt vanlig sex mellan kvinna och man, sensuellt och mjukt. Jag vill inte att nån slår på mej eller daskar mej på rumpan, även om den är sexig och fin. Långa härliga förspel är helt underbart skönt, finns inget härligare, man smeker varandra mjukt, kanske lite erotisk massage med massageolja.

Man kanske umgås en hel dag, båda vet vad som ska hända men inget får hända förrän senare, man eggar varandra till max, det är helt underbart. Ett lååångt förspel som slutar i vild sex mmmm. Är det nån som vill ha det så skönt och njuta? Eller är det bara jag????

Jag söker en knullkontakt, ja nån att träffa för helt vanlig sex, något förhållande söker jag inte utan bara skön sex utan några krav. Jag är en social och trevlig tjej, är nöjd med mitt utseende, är ingen pingla kanske men jag duger iallafall. Min kropp är mjuk och go och villig Jag är väldigt sexuell av mej och gillar att vara spontan, så kanske finns det nån som vill ses redan ikväll och ha det skönt? Eller till helgen?

Ses en hel dag och egga upp varandra för att avsluta med sex i flera timmar? Jag är öppen för förslag. Du är social, du tilltalar mej och du är inte äldre än 55 år och inte yngre än 23 år, om du är singel eller inte spelar inte så stor roll. Är du olycklig i ditt äktenskap och får för lite sex och kanske behöver nån att prata med? Jag är en god lyssnare Hör av dej så snackar vi vidare. Kramar om!

9 thoughts on “Helt vanlig sex är det helt ute??

 • Pingback:Kåt tjej söker snabb sexträff ikväll helt utan krav såklart

 • Pingback:Vill prova analsex för första gången - Du har en liten kuk!

 • Pingback:Myskille sökes av en snäll singeltjej som är sugen på mys!

 • 12 oktober, 2013 at 14:57
  Permalink

  hej jag är 25 år bor i en 1 är singel är 176 cm
  skulle vilja träffa dig

  Reply
 • 9 september, 2013 at 06:27
  Permalink

  Hej!
  Klart jag tycker att vanlig sex är bäst. Du kan kolla mig på FB,

  Reply
 • 8 september, 2013 at 17:43
  Permalink

  Hej
  Är helt inne på din linje! Långa förspel
  och sen älska väldigt länge efter det!!
  Hör av dej så kan vi fortsätta på mailen!!

  Puss o Kram

  Reply
 • 8 september, 2013 at 08:22
  Permalink

  Hej!
  Jag såg din annons och kände direkt att du är precis det som jag behöver och vill ha. Jag har efter ett långt förhållande inte tiden att ge mig ut och leta efter en partner så att få träffa någon regelbundet för underbart sex är just vad jag behöver. Normalsex är precis vad jag vill ha, det finns för mycket extremt känns det som. Jag är 42 år singel sedan snart 2 år. Vill du se kort är det bara att fråga men jag träffar dig mycket hellre ute på något fik eller dyl.
  Jag skulle verkligen bli glad om du hörde av dig till mig!
  Kram Johan

  Reply
 • 6 september, 2013 at 22:02
  Permalink

  Hej
  Jag är helt inne på din linje!! Långa förspel och sen älska väldigt länge efter det!!
  Hör av dej så kan vi fortsätta på mailen!!

  Puss o Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *