Yngre tjej (18+) söker killar som går igång på nylon

Yngre-tjej-18-söker-killar-som-går-igång-på-nylonHar börjat gå igång på nylon i alla former och vill träffa en kille som också går igång på nylon. Detta är nåt nytt för mej, har aldrig ens tänkt tanken på nylon förut. Jag är ganska ung men över 18 och har precis flyttat till en egen lägenhet, så vi kan ses hemma hos mej.

Men första gången vi ses blir det någon annan stans som vi kommer överens om. Jag vet att jag som ung tjej måste vara försiktig, finns många rötägg på nätet har jag märkt.

Förutom nylon gillar jag vanlig sex men jag har inte så stor erfarenhet men du kanske kan lära mej?? Äldre killar kan också höra av sej men då måste du vara fräsch och ungdomlig och absolut inte över 40!!!

5 thoughts on “Yngre tjej (18+) söker killar som går igång på nylon

 • 22 maj, 2017 at 20:07
  Permalink

  Jag gillar det du skriver. Nylon är sjukt sexigt!
  Jag bor i Skåne och kan mycket väl tänka mig vanlig sex.
  Skriv till mig!

  Reply
 • 19 april, 2017 at 18:57
  Permalink

  Hopas fina dej kvinna som vill träda en kille i norra Sverige jag som söker dej kvinna är en mjuk nilli i väster botten kram mys holla din hand kram

  Reply
 • 23 januari, 2017 at 22:43
  Permalink

  första gången på krogen du är klädd i mycket kort kjol och nylonstrumpor. Jag sitter vi ett bord med 6-7 killar du sätter dig och hör mig fråga vad alla tycker? jag ber dig resa dig du känner mina händer lyfta din kjol och dina skinkor säras med ett fast grepp ett sus bland killarna. du inser snart hur vi alla kommer ligga med dig och att det kommer bli en lång natt

  Reply
 • 17 januari, 2017 at 12:54
  Permalink

  hej . Hur mår du .
  jag bor i malmö

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *