Smal, kåt, mogen och dejting sugen kvinna

jag mogen och kåt

Är en kåt mogen kvinna som alltid varit så himla ordentlig och nu är det slut på det. Jaja, jag är inte jättegammal men ändå. Nu ska jag dejta runt lite, träffa lite spännande killar i alla åldrar från 20 och uppåt. Jag ser väl helt okej ut men är ganska smal så du måste gilla smala kvinnor.

Jag vill bejaka min kvinnlighet och verkligen njuta av livet och denna sommaren är det hög tid. Har levt ensam i några år nu och det är helt okej men det är segt på sexfronten. Som du förstår är jag ganska utsvulten så du måste vara uthållig och ha stor sexlust så du orkar med mej.

Bäst är naturligtvis att ha någon att träffa regelbundet men jag tror jag måste “spralla av mej” först. Är inte speciellt blyg och är väldigt nyfiken på att prova lite udda saker, tex. sex utomhus med risk för upptäckt, hårdare tag i sovrummet och lite sånt smått och gott. Frisinnade och seriösa killar, jag väntar på er.

7 thoughts on “Smal, kåt, mogen och dejting sugen kvinna

 • 13 augusti, 2019 at 06:54
  Permalink

  Jag är romantisk och jag älskar romantic sex marathon om du skulle vilja så bokar jag rum så njuter vi av livet istället för att drömma om det .. Sex skall upplevas.. Så ta gärna kontakt vid intresse så kör vi 🙂

  Reply
 • 15 mars, 2015 at 06:24
  Permalink

  Hej! jag är en kille som som vet hur man skämmer bort en kvinna. Jag är uthållig och ganska välutrustad och enligt andra så ser jag bra ut. Hoppas på svar.

  Reply
 • 11 juni, 2014 at 22:24
  Permalink

  Hej! Är riktigt nyfiken på en mogen kvinna! Är en man runt 20-års åldern, mogen, ser bra ut, är omtänksam och social. Hör gärna av dig så får vi se vart det leder!

  Reply
 • 19 maj, 2014 at 21:36
  Permalink

  Hallå vännen! Hör gärna av dig om du bor någorlunda nära Falkenberg. Kram, J

  Reply
 • 2 maj, 2014 at 10:41
  Permalink

  Hej, hör av dig till mig. Jag är en ung kille på 25 som gärna testar nya saker. Jag är dessutom väldig våghalsig. Skriv till mig på min mejl *****.

  Reply
 • 25 april, 2014 at 02:52
  Permalink

  Jag heter Leo 26 år jag Gillar mogna damer och sex mycket förspel slick mmm ring *****

  Reply
 • 24 april, 2014 at 08:10
  Permalink

  Hej jag gillar slanka nätta tjejer.
  Ja älskar att slicka en rakad fitta.
  Ja har också stor sexlust.
  Hoppas vi hörs.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.