Jag knullar den kåta städerskan

Den kåta städerskan – Jag och min fru hade storgrälat och den förutbestämda Finlandsresan var utesluten för hennes del. Mej gjorde det varken till eller från. Ville hon fortsätta vara sur så fick hon väl vara det. Jag tänkte i alla fall åka. Sagt och gjort, att jag sedan dränkte mina sorger ombord på färjan fick väl stå för mej själv. Det var ju inte hennes baksmälla.

Ordentligt sjuk vaknade jag sent på eftermiddagen av att det knackade på dörren. Det var städerskan som undrade om det gick bra att komma in. Att finska kvinnor kunde vara så vackra hade jag inte kunnat drömma om. Pirjo, som tjejen hette var i tjugoårs åldern och jag skämdes lite där jag låg i sängen som ett vrak.

Frågan var bara om hon la märke till mej

kåta städerskanJag kunde inte låta bli att iaktta varje rörelse hon gjorde, hon slängde med sitt ljusa hår i takt med sitt breda leende och jag kan inte förneka att kuken började bulta under täcket. Frågan var bara om hon la märke till mej. Egoistiska tanke, det måste ju ha luktat pest och pina i rummet.

Ivrigt babblande på bruten finlandssvenska fejade hon mitt rum och när hon böjde sej ner för att tömma papperskorgen så får jag syn på hennes svarta trosor. Tro inte att det generade henne. – Du kanske skulle vilja ha en öl? frågade jag. – Inte när jag arbetar, flinade hon. Fan också tänkte jag, om jag någon gång skulle kunna lära mej att hålla käften. Mer hann jag inte säga förrän hon viskade:

– Du kanske har något annat åt mej istället?

– Vad vill du ha? viskade jag tillbaka.

Pirjo släppte påsen med sopor, slet av sej städrocken och i en handvändning så låg hon tätt slingrad intill mej. Jag kippade efter andan, kunde detta vara sant?

Vi fullständigt åt varandra, båda verkade vara utsvultna på sex. Hon kysstes underbart och när jag bad om att få slicka hennes fitta slet hon genast av sej trosor och särade villigt på sina ben. Hennes ljuva fittbuske gjorde mej vansinnigt kåt och eftersom hon var lammkött för mej slickade jag ivrigt i mej hennes underbara safter.

Skön 69:a med den kåta städerskan

Hon föreslog att vi skulle hjälpas åt och när hon tagit min kuk i sin mun för att fortsätta vår lek i en skön 69:a så var det nära att gå för mej. Men istället för att spruta hennes mun full bad jag henne rida min gubbkuk. Hennes fitta kändes trång och hon gnydde till när hon sakta gled ner över min hårda ådriga kuk. Eftersom jag inte ville göra henne illa fick hon själv bestämma takten.

Det tog inte lång stund förrän hon ökade tempot och när jag kramade om hennes små fasta bröst blev hon ännu vildare. Hon böjde sej över mej och vi möttes i den blötaste kyss jag smakat och nu kunde jag inte hålla emot längre utan tog ett kraftigt tag om hennes skinkor samtidigt som jag med våldsam kraft lyfte henne upp och ner på min glänsande kuk.

Jag såg hur hon himlade med ögonen och när hon skrek att det gick för henne kunde jag inte hålla mej längre. Jag tryckte kuken i botten av hennes trånga fitta och sprutade henne full. Som om inget hänt, klädde hon, den kåta städerskan, på sej och lämnade rummet. När jag kom hem från resan och min fru undrade hur jag hade haft det, kunde jag inte låta bli att småle. – Jodå, sådär, fast jag blev en aning packad på båten, svarade jag och det var ju ingen lögn direkt. Att jag sedan kanske undanhöll sanningen må vara en annan sak.

*Slut*