Vad sägs om att vara sommar busig?

Ska vi vara sommar busiga tillsammans? Knulla utomhus? Ta lite sexiga bilder? Göra sånt som du inte vågat tidigare? Jag har alltid varit så himla ordentlig och inte vågat släppa loss men nu är det dax för det. Det är dax att leva livet och göra det man känner för utan att ha några hämningar. Sommaren är den perfekta tiden, så varför vänta?!

Killen jag vill träffa måste vara lite dominant för jag kanske fegar ur annars. Eftersom detta är helt nytt för mej så behöver jag nog en putt i rätt riktning om man säger så. Jag är inte blyg på det sättet men när det är något nytt så är det alltid lite svårare att komma igång. Men när man väl fått smak på det så……hehe.

Jag har lite krav, jag vill inte träffa vem som helst. Kondom är ett krav, din ålder är 25-40 år, du är skötsam, drogfri, problemfri i övrigt, du är singel, välutrustad och gärna helrakad. Jag är en vanlig tjej som lever ett vanligt liv med jobb och sånt, jag har inga problem och tar inte droger, rökfri men tar gärna en drink eller ett glas vin ibland.

One thought on “Vad sägs om att vara sommar busig?

  • 13 september, 2020 at 11:52
    Permalink

    Tjena jag gillar det jag läste och det jag ser jag vill gänra komma i kontakt med dig

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *