Har precis flyttat till Skåne och söker en kk

söker en kkHär finns en trevlig och chick tjej som nyligen flyttat till Skåne och jag söker en kk. Jag känner ingen här mer än dom på jobb och jag vill inte umgås med nån från jobb, jobb är jobb och privatliv är privatliv. Det har inte varit helt lätt att flytta, men jag var tvungen för jag fick jobb och vart arbetslös ett tag. Det är superkul att jag lyckades få ett bra jobb men jag är ensam. Så därför söker jag en kk som vill både vara kompis och myskompis, en typisk kk alltså.

Jag är ensam men det innebär faktiskt inte att jag vill träffa vem som helst. Lite krav får jag ha tycker jag, det ska funka också, annars är denna sexannonsen meningslös. Jag tror du är en kille som är kring 30, du är singel givetvis! Sen om du är tränad och ser bra ut är bara ett plus. Du är drogfri och fri från större problem, jag vill inte agera psykolog eller liknande. Du vill, precis som jag, inte binda upp dej utan vara fri men ändå få det där lilla extra.

Jag gillar sex, annars hade jag inte varit här, jag gillar det vanliga, långa förspel, slick, sug, knull och massor med mys. Något jag är nyfiken på är att gå till en strand där man solar och badar naken, har läst att det finns en hel del sådan stränder i Skåna. Så om du också gillar det så hade det varit kul att gå dit tillsammans en varm sommardag.

Finns du här, du som vill bli min kk?

4 thoughts on “Har precis flyttat till Skåne och söker en kk

 • 18 juni, 2021 at 20:27
  Permalink

  Hej ! Jag är en kåt man och tänker bara på sex och skönhet. Jag giller all sex och bland annat slicka , smeta din sköna kroppen med min kuk i hela dig från håret och torna sakta och bita lätt på dina vader, tuttar och läpparna. Min kuk älska dina sköna värma saftiga hållen. Han trivs bra i din värma och omtänksam och sprutar alltid sist när du ger kommandot. Jag är duktig på Experimentera och fantisera . Hör av dig så att vi ha sköna stunder jäkla kåt Just nu när Jag håller på skriva till dig

  Reply
 • 29 juni, 2017 at 17:47
  Permalink

  Hej! 28-åring, skriv gärna till mig vis mail så kan vi prata mer där

  Reply
  • 9 december, 2019 at 22:30
   Permalink

   Hej.
   Det verkar som vi är ute efter liknande saker. Jag som för diskreta och spännande träffar kanske passar för dig. Jag är även en god lyssnare och finns även som en vän.

   Reply
 • 22 maj, 2017 at 19:04
  Permalink

  Hej,
  Jag tror att jag uppfyller dina krav. Hel och ren, med bra jobb och utbildning. Nyligen singel och mest bara kåt. Vill inte ragga horor på krogen och är själv inflyttat till Skåne. Jag finns i Ystad. Du, var finns du?
  Skriv till mig så kanske det kan bli nåt.
  /N

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *