Tjej söker tjej eller par

Tjej, 25 år, kåt som få och älskar att ha sex med tjejer och par, det är jag det. Som du förstår så söker jag andra tjejer och par som vill träffas för sköna stunder på två eller flera. Det vore bra om vi kunde träffas regelbundet och njuta tillsammans, att ha flera sexpartners är inte riktigt min grej.

Dej jag träffar är i min ålder +-5 år, typ nåt sånt. Jag föredrar rakat, en tofs kvar på musen och åtminstone rakad pung på killar. En dusch före våra sköna stunder är ett måste, kanske kan vi duscha tillsammans, det hade varit läckert.

En annan sak jag velat göra länge är att gå på sexklubb, tänk vad läckert att få knulla inför andra och kunna ha sex med alla i en enda röra. Bara tanken på klubb6 gör mej våt, men att gå ensam vill jag inte men kanske det är något vi kan göra när vi lärt känna varandra! Jag finns i Stockholms trakten, där bör du/ni också finnas.

Det finns säkert mycket mer jag skulle kunna skriva här men lite privat får det vara. Bild byter vi också lite mer privat och bilder med kläderna på eller sexigt erotiska men inte råporriga, hajar du?! Puzzzz.

4 thoughts on “Tjej söker tjej eller par

 • 26 augusti, 2016 at 21:47
  Permalink

  Hej du sköna!
  Vi är ett stabilt par sedan 5 år tillbaka.
  Jag som är tjej är 24 år och min man är 31 år, vi ser båda bra ut och är väldigt måna om utseende och även väldigt måna om att vara renliga och kropparna föredrar vi helt rakat. Men som du själv skriver så är en liten tofs på kvinnan skadar ju aldrig.
  Bara man är nogrann med all kroppshygien för allas trevnad.

  Vi älskar utmaningar och nya spänningar . Jag som är tjej föredrar att vara undergiven samtidigt som tanken av att få tillfredsställa min man tillsammans med en tjej gör mig sjukt kåt.
  Samtidigt som han tillfredsställer oss samtidigt och leker med oss medans vi pillar på varandra.
  Jag äskar analsex och slicka och suga och pilla. Att få utforska en kvinnokropp och bara njuta medans min man tittar på och sedan är med i akten.

  Min man älskar hårda tag efter mitt önskemål men kan givetvis vara undergiven oss tjejer medans vi leker med honom och kåtar upp honom.

  Hoppas du finner oss lika intressant som vi finner dig.

  Vi kan gärna börja med en mailkontakt och skicka bilder oss emellan.
  Hoppas du hör av dig via mailen.

  Kram från oss!

  Reply
  • 8 juli, 2021 at 10:15
   Permalink

   Hej, vill ni träffa en roligt mogen kvinnan som älskar threesome?

   Reply
 • 26 augusti, 2016 at 17:04
  Permalink

  Hej vi är ett par som söker en till tjej förgäves

  Reply
  • 23 november, 2020 at 09:18
   Permalink

   Hej Alexandra!
   Jag ocg min sambo söker en kåt tjej som vill delta i en trekant tillsammana med oss,så du behöver inte leta mer 😉 kram M & J

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *