Någon fräsch kille som är sugen på att basta med mej?

Någon-fräsch-kille-som-är-sugen-på-att-basta-med-mejAsså, det är inte bara bastubad som jag vill göra med dej, men att basta är härligt, speciellt om man är två (eller flera). Jag vill träffa en kille att ha kul med, någon att skratta tillsammans med. Men inte bara det, jag vill träffa en kille som har samma höga sexlust som jag har. Någon som vill ta lite sexiga bilder på mig!

Det är sjukt, men jag vill ha sex minst en gång varje dag. Mina fd. pojkvänner orkar inte med mej så dom gör slut efter ett tag. Kanske lika bra det, jag behöver lixom mycket sex. Om jag vill ha pojkvän? Njaeee tror inte det, men man vet aldrig. Trivs väldigt bra som singel just nu, men allt kan hända. Din ålder: Inte över 50.

4 thoughts on “Någon fräsch kille som är sugen på att basta med mej?

 • 7 september, 2020 at 19:23
  Permalink

  Hej! Jens! Älskar att basta!! hör av dig om du vill ha kul

  Reply
 • 23 januari, 2017 at 21:16
  Permalink

  Hej vi besöker en bastu där det är öppet för båda könen, du smeker min kuk och sitter bredbent så två äldre män kn se ditt rakade kön du smeker dina bröst och blygläppar utmanande. Ganska snart reser sig deras kukar och de börjar runka. Jag sätter mig bakom dig så du kan suga mig om du lutar dig bakåt. Jag håller fast ditt huvud och dina armar särar dina ben med fötterna. männen kommer fram du sitter fast i mitt grepp och känner en grov kuk pressas in i din blöta fitta. först är du förbannad och försöker komma loss men det är lönlöst. snart kan du dock inte låta bli att njuta och när man nummer 2 sprutar din fitta full kommer du i en otrolig orgasm. samtidigt som jag exploderar i ditt ansikte. ena mannen vänder dig om och trycker in sin grova kuk i arslet på dig innan du hinner reagera tre män turas om att knulla din röv och du njuter.

  Reply
 • 14 januari, 2017 at 12:10
  Permalink

  Hej! Alex här 27! Gillar basta o lite äldre kvinnor!! Hoppas du hör av dig 🙂

  Reply
 • 9 januari, 2017 at 13:22
  Permalink

  Var bor du någonstans
  Jag skulle vilja träffa dig och ha det skönt tillsammans med dej under täcket och älska med dej

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *