Aktiv 50 plussare söker

50_plussareTänder du på nakna äldre damer? Jag är en aktiv och attraktiv mogen kvinna i mina bästa år 50 plussare, alltså mitt i livet. Tyvärr är jag ensamstående sedan en tid tillbaka och mer om det kan jag berätta om lite mer privat. Nu är det inte så att jag ska älta detta, jag har kommit över det och gått vidare. Jag trivs utmärkt med att leva ensamt men jag vill ha en bästa vän, någon som är på samma plats i livet som jag är i just nu. Ungdomarna har flyttat utomlands och visst har jag många goda vänner men det jag söker är en man, som är min vän men också min älskare.

Vill du knulla gamla nakna tanter?

Någon att umgås med, prata med och lösa världsproblem och hitta på olika aktiviteter, jag är väldigt aktiv, promenerar varje dag och mycket mera. Att sitta stilla är inte alls min grej och jag vill att även du är aktiv och vill hålla igång. Det blir så mycket trevligare när man är två. Möjligen blir vi endast vänner, goda vänner, det är inte något krav att vi ska bli ett par. Sen kan jag tycka att man ska gå varsamt fram och ta saker så som de kommer utan att tvinga fram något eller stressa. Känner du att jag är kvinnan du vill träffa så skriv till mej och bifoga lite bilder så talar vi vidare i mejlen, chatten eller på telefon.

5 thoughts on “Aktiv 50 plussare söker

 • 5 januari, 2023 at 05:53
  Permalink

  Hejsan..
  Jag är 42 år gammal, vältränad och stark..
  Vill gärna träffas och ha kul med dej.

  Reply
 • 12 september, 2020 at 20:30
  Permalink

  Jag tycker det låter fint. Jag har alltid velat vara i rörelse. Är 60+ men känner mig yngre. Jag ger dig gärna massage efter en aktivitet. Resten talar vi om senare.

  Reply
 • 6 september, 2013 at 12:56
  Permalink

  Hej jag e en 23 årig kille som tänder extremt mycket på äldre kvinnor å jag hade velat träffa dig å se om vi trivs ihop. Jag har bruna ögon och brunt hår å e 1, 78 lång med en bra kropp å många tatueringar på ;-). Låter det intressant så hör av dig kyss å smek

  Reply
 • 14 juli, 2013 at 16:47
  Permalink

  hej snygging!

  vad säjer du om att vi träffas och älskar tills vi blir svettiga

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *