Sug mina stora bröstvårtor

stora_bröstvårtorSug mina stora bröstvårtor mmmmm ja kom och sug på mina stora hårda kåta bröstvårtor, smek mina stora bröst, ge mej njutning. Oj vad jag var vulgär det var inte riktigt meningen men jag ändrar inte det jag skrev. Det ÄR faktiskt så jag känner. Jag söker en skön kille för sköna träffar med mycket skön sex, mycket och lääänge. Gärna långa förspel med mycket slick och sug, det är så upphetsande. De säger att tjejer inte ska vara vulgära men jag kan inte hjälpa det, jag är så jäkla kåt och behöver verkligen en rejäl omgång, speciellt mina bröst.

Det låter kanske lite wecko men who cares?! De säger att man ska vara sej själv och det är just det jag är, mej själv. Killar som hör av sej ska vara seriösa och våga träffas irl ganska snart. Du ska vara mins 25 och max 35 år, singel, leva ett ordnat liv och gärna ha en grov kuk. Sex och åter sex, det är det enda vi ska ha, kanske blir vi lite ytliga vänner också, men absolut inget mer. Det är regelbundna träffar med en och samma kille jag vill ha, jag är inte tjejen som ligger runt!! Hör av dej så vi kan ses så snart det är möjligt. Kyss o smek.

4 thoughts on “Sug mina stora bröstvårtor

 • 15 februari, 2022 at 22:06
  Permalink

  Suger gärna på dina stora bröstvårtor

  Hör av dig

  Reply
 • 9 juli, 2013 at 11:09
  Permalink

  DIG VILL JAG TRÄFFA LÄRA KÄNNA MVH JIMMY

  Reply
 • 25 maj, 2013 at 18:06
  Permalink

  Wow! Jag älskar redan dina bröstvårtor! Som kåta små spakar som man bara måste leka med.

  Bara bilden av dig får Blodet att pulserar i min stenhårda kuk. Hela min kropp skriker efter sex! Jag behöver en sexig kvinnokropp som din att kasta mig över. två sexiga bröst som jag kan slicka å smeka tills du är lika kåt som jag och sedan bara knulla i timmar!

  Det behöver jag nu. . . !

  Jag vill ha någon som får mina ögon att lysa svarta av kåthet. Som får min Kropp att skaka av lust och habegär. Någon som får min kuk att dras mot flittan som mot ett svart hål. Som får Tiden å stå stilla luften att darra och hela rummet att osa av lust och sex.

  Hör av dig om du känner lika dant

  Reply
 • 6 maj, 2013 at 14:08
  Permalink

  Hej! Jag har Skype å är 22 år, har någorlunda maskulin kropp, hör gärna av dig 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *