Jag vill pulla fittan inför dej i verkligheten eller i cammen

pulla fittanHelst vill jag träffa dej i verkligheten och pulla fittan framför dej, kanske glider dildon in också. Jag älskar att visa upp mej och jag älskar att se att den som tittar på mej uppskattar det (runkar). Helst vill jag träffas i verkligheten eftersom det ger mej den absoluta höjdpunkten. Men om vi inte kan ses direkt så kan vi börja i cammen, det kan funka, om jag tror på dej, att du verkligen vill ses på riktigt.

Jag har ett bra utseende tycker jag själv, en kvinnlig och sexig kropp. Killarna brukar inte nobba när dom får en invit från mej. Så, jag har inte problem att få napp, men detta är mycket mer spännande. Och det är ingen kroppskontakt jag är ute efter, jag vill bara visa upp mej och pulla fittan inför dej.

Att se dej njuta av det du tittar på är halva njutningen nämligen. Men som sagt, du ska ha klart för dej, det blir absolut ingen kroppskontakt mellan oss! Hur du ser ut, hur stor din kuk är och din ålder är helt ointressant. Men du får asså inte va en gammal gubbe men det fattar du nog!!

5 thoughts on “Jag vill pulla fittan inför dej i verkligheten eller i cammen

 • 26 maj, 2020 at 18:15
  Permalink

  låter ju fantastiskt, detta säger man ju inte nej till. är en kille på 20 år och skulle fara fantastiskt om du hörde av dig!

  Reply
 • Pingback:Gift och trött på frun?? Kåt tjej vill träffa en äldre man!

 • 19 juni, 2017 at 20:42
  Permalink

  Jag hade älskat att få se dig leka med dig själv!?
  Hoppas vi ses

  Reply
 • 22 maj, 2017 at 19:05
  Permalink

  Jag tittar gärna på när du pullar fittan. Du kan höra av dig när som helst.
  /N

  Reply
 • 13 maj, 2017 at 20:04
  Permalink

  Hej, hur man kan kontakt dig. Kan jag får ditt nr?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.