Du vet väl vad dom säger om rödhåriga tjejer *ler*

Jag rödhårig och sugen

Tjolahopp! Ja vad säger dom om rödhåriga tjejer?? Det vet du nog, jag är en typisk rödhårig tjej. Behöver träffa nån kille som kan ta hand om mej länge och mycket och väldigt ofta, om det finns nån sån kille?????? Just nu är jag singel och söker väl inte direkt nån pojkvän men man vet aldrig vad som händer.

Allt kan hända, vad som kan hända är svårt att veta innan vi setts face to face. Men i slutändan är det sköna stunder jag söker, visst kan vi vara vänner men det är inte det jag söker.

Vi ses och ser vad som händer, planerar inget för det blir ändå aldrig som man tänkt sej. Bättre att ta allt efterhand. Men attraktionen måste finnas där från början, iallafall från min sida. Gillar vanlig sex men även lite udda sex som kanske inte är så vanligt?! Inga konstigheter egentligen men jag berättar inte om det är, det tar vi i chatten. Killar 25-35 bast, ni intresserar mej, intresserar jag dej????

6 thoughts on “Du vet väl vad dom säger om rödhåriga tjejer *ler*

 • 15 april, 2014 at 09:41
  Permalink

  Tjena jag vet vad man brukar säga om rödhåriga brudar och jag gillar det;) är en vältränad kille på 28 år som gärna vill träffa någon som är lika kåt som jag, trevlig och omtänksam och väldigt dominant i sängen! hör av dig om du vill veta mer!

  Make Love Not War!

  Reply
 • 26 mars, 2014 at 11:30
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som gärna vill träffa dig. Jag älskar rödhåriga kvinnor. Jag är 25 och renlig. Detta är min mejl adress ****** som du kan skriva till mig på. Längtar redan 🙂 .

  Reply
 • 5 februari, 2014 at 01:17
  Permalink

  En 25 årig kille som blir grymt kåt av din bild och text;) Jag vet hur man behandlar en kvinna. . . kontakta mig för diskreta och de skönaste liggen i ditt liv förhoppningsvis 😉

  Reply
 • 31 januari, 2014 at 21:45
  Permalink

  Sååå jaaa!! Vi är ett Såå snuskigt ungt par som vill på dina bara knän se dig få fittan å röven saligt slickad av bi -sugna lilla henne här för första ggn !? Samtidigt se å känna din mun å hals gör mig riktigt grov å stenhård så sen ta dig i nå hål medans du slickar hennes Såå kåta hål medan jag ska ta henne i arslet hårt å snart dig nä!! Messa för kort å mer info!! Borlänge i så snar framtid som möjligt !!

  Reply
 • 28 januari, 2014 at 18:45
  Permalink

  Vet inte riktigt vad man säger om rödhåriga tjejer men jag tar gärna reda på det 🙂 Maila mig så hörs vi vidare.

  Reply
 • 28 januari, 2014 at 16:56
  Permalink

  intresserad av lite mer info!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.