Jag vill mysa med dej!

mysaEn kille som gillar att mysa och ha det skönt, som gillar att slicka fitta och ha skön mjuksex. Och som behandlar mej som en kvinna ska behandlas, är det du? Jag är så trött på ”pang på” sex och vill träffa en man som kan uppföra sej och kan prata och söker därför nu på porrbloggar. För att sen övergå till nåt skönt, underbart, mjukt, fint utan att blanda in känslor och sådant. Långa mysiga förspel är det bästa jag vet, mycket slick och sug. Men också kel, kramar, kyssar och kanske lite skön erotisk massage, det är läckert och upphetsande.

Det får alltså vara lite stil och klass på det hela, blir så mycket annorlunda om man gör så som jag tycker. Man kan ha den sortens passion även utan känslor, det är inga problem alls, jag har haft det förut och kan ha det igen. Det är en och samma kille jag vill träffa och ha det mysigt med. Så du kan inte räkna med något på första, andra eller tredje dejten, jag vill veta att du är seriös! Du ska vara 23-35 år, singel, fräsch, lukta gott och våga ses IRL. Hör av dej, vi kanske kan ses redan ikväll??? Jag väntar!!

7 thoughts on “Jag vill mysa med dej!

 • 10 juli, 2013 at 22:28
  Permalink

  Hej på dig!
  Jag är en 45 årig erfaren man, 184 cm, 84 kg, ren o fräsch, i form och tar hand om mig.
  Vill ha dig mysigt länge men säg gärna ifrån om du inte söker äldre. Gärna snart men vi kan skriva några rader först eller träffas innan om det känns bäst för dig. Jag är singel just nu och längtar efter din kropp.

  Reply
  • 21 september, 2020 at 03:19
   Permalink

   Kik porrig93
   27år
   186cm
   86kg

   Reply
 • 19 juni, 2013 at 17:51
  Permalink

  Tjena

  Jag lämnar ett nr här o hoppas vi kan läta känna varann och så där 🙂

  Nr:

  Varma o sköna hälsningar
  James 😉

  Reply
 • 25 maj, 2013 at 15:08
  Permalink

  Det är klar man ska dra ut på det och låta det växa fram tills man är galet kåt! Långsamt Jobba upp trycket så att Blodet pulserar i din våta fitta och min stenhårda kuk. Våra kroppar ska skrika efter sex! Tills vi bara kastar oss över varandra. Du ser ut å ha en underbart sexig kropp som jag kan slicka å smeka tills den är lika kåt som min och sedan bara knulla i timmar!

  Det behöver jag nu. . . !

  Jag vill ha någon som får mina ögon att lysa svarta av kåthet. Som får min Kropp att skaka av lust och habegär. Någon som får min kuk att dras mot flittan som mot ett svart hål. Som får Tiden å stå stilla luften att darra och hela rummet att osa av lust och sex.

  Hör av dig om du känner lika dant 😉

  Reply
 • 24 maj, 2013 at 22:06
  Permalink

  Hallo där , du ser verkligen fräsch ut,
  e-mejla mig, eller eftkl21,
  så snackar vi! hör av dig! Fräsch!

  Reply
 • 21 maj, 2013 at 13:48
  Permalink

  Skicka ett mail till mig du borde kunna se den

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *