Victoria Milan – diskret dejting för otrogna

Victoria Milan är en av Sveriges största dejting sajt för gifta och upptagna. Men även singlar som vill dejta diskret är naturligtvis välkomna. Du är kanske singel och vill ha en kravlös dejt, då är Victoria Milan en sida du absolut ska registrera dej på. Eller vill du bara ha en knullkompis att träffa ibland?

Du är 100% anonym hos Victoria Milan och när du väl har registrerat dej så kan du flirta diskret med andra medlemmar och mycket mera. Deras sajt är byggd med en mängd funktioner som gör att du kan dejta diskret, dessa funktioner ska vi berätta om i korthet.

victoria milan

Bra funktioner för att dejta diskret

AnonymusBlur – Detta är en fiffig funktion som gör att du inne på sajten kan sudda på dina bilder så dom blir mer diskreta. Ett riktigt bra verktyg för dej som inte är en hejare på att redigera bilder. AnonymusBlur är ett lättanvänt fotoverktyg, uppbyggt så att alla enkelt ska kunna redigera din bild. På detta sättet kan du vara otrogen diskret, välja vilken bild du vill eftersom du enkelt kan redigera den på sajten.

Panikknapp – Du hittar en riktigt bra funktion, dom kallar den panikknapp. Det är en knapp som du kan klicka på när som helst, om du snabbt behöver lämna Victoria Milan. När du klickar på panikknappen kommer du direkt att förflyttas till en annan sajt och du loggas även ut automatiskt. På en sekund har du “sopat undan alla spår” efter dej och ingen vet att du varit på Victoria Milans sajt. Det kan vara bra om din partner skulle komma in i rummet eller något liknande. Dessutom blir du automatiskt utloggad när du varit inaktiv en viss tid, även då flyttas du till en annan sajt.

Mogna kvinnor och Victoria Milan

Du hittar medlemmar i alla åldersgrupper hos Victoria Milan och även mogna kvinnor, MILF´s. Att bli medlem och dejta diskret på Victoria Milan är ett bra ställe för yngre män som söker en mogen kvinna för en diskret dejt eller flera. Ni kan dejta diskret och ha en hemlig affär. Det är svårt för mogna kvinnor och yngre män att hitta en diskret affär, där ni båda vill fortsätta som förut. Men hos Victoria Milan blir detta mycket enklare. Mogna kvinnor har ofta drömt om en yngre pigg man i sängen, vilket är helt naturligt. Därför kan vi varmt rekommendera Victoria Milan till yngre män som söker en mogen kvinna.

Fördelar med att vara otrogen

Ja, det finns absolut fördelar med att vara otrogen, för i en långvarig relation blir det lätt att man tar varandra för givet och glömmer bort det viktiga. Vi behöver alla komplimanger och uppskattning, en bekräftelse på att vi fortfarande duger. En hemlig affär kan vara ett sätt, det kan ge dej ett bättre självförtroende och när man mår bra, vi behöver det alla. Dessutom får många pars sexliv en extra kick efter någon varit otrogen. För mår man bra så blir allt så mycket roligare och det gäller naturligtvis även sexlivet. Med en partner som du har en hemlig affär med så blir du mycket mer avslappnad, just för att det inte är några krav på dej eller din partner, ni kan vara er själva.

Har du saknat att göra det förbjudna?

Har du saknat att göra det förbjudna, det som kittlar i dina tankar? Kanske göra det på annorlunda platser, den spänningen som många saknar kan du få i en diskret och hemlig affär helt utan krav. Du kanske inte känner dej redo för att träffa en annan partner IRL (in real life), det är inte nödvändigt, du kan flirta på nätet och bara ha kontakt på nätet. För många räcker det, man får någon att prata med, någon man kan prata med om allt, just för att man är så anonym som man själv önskar. Det kanske slutar med att ni ses IRL, eller kanske inte alls. Ta det som det kommer, ha inte för stora förväntningar och planera inte så mycket, det brukar bli bäst då.

Du är 100% anonym hos Victoria Milan

Hos Victoria Milan är du 100% anonym och du hittar likasinnade medlemmar hos dom. Det som är så skönt med att vara medlem på Victoria Milan är att du kan vara dej själv, du behöver inte ljuga. Att skicka flirtar är ett sätt att få kontakt med andra medlemmar som du tycker är intressanta. Du kan även skicka privata meddelande, och dom är privata, ingen annan kan alltså läsa dom. Dessutom är det 100% gratis för alla att registrera sej hos Victoria Milan.

Du kan välja mellan olika former av medlemskap och du får tillgång till speciella funktioner och erbjudande. Som alla andra dejting sajter så kostar medlemskap en slant. Så även hos Victoria Milan, även om det är gratis att registrera sej så kan du köpa medlemskap så du får tillgång till fler funktioner. När du betalar ditt medlemskap så kommer det att vara en diskret avsändare på ditt kontoutdrag, dom har tänkt på allt.

När du ska bli medlem hos Victoria Milan så rekommenderar vi dej att skaffa en anonym e-mail adress. Några anonyma e-mail du kan skaffa är Gmail eller Hotmail (numera Outlook). En annan fördel är att du inte behöver uppge personlig identifierande information när du registrerar dej hos Victoria Milan, du är alltså 100% anonym!

Dejta i mobilen

Numera är det många som surfar både i mobilen och på surfplattan och därför har Victoria Milan satsat mycket på sin mobilversion. Deras mobilversion är en av de bästa på marknaden och tekniken är helt ny och det gör att det alltid fungerar bra och är stabilt. Victoria Milan uppdaterar mobilversionen regelbundet precis som dom gör med webbversionen. Det är alltså enkelt att när som helst logga in på ditt medlemskonto hos Victoria Milan, var du än är, vilket vi tycker är viktigt när man ska ha en hemlig affär. Är du inte van vid att surfa med mobilen? Då tror vi att du kommer att tycka att deras mobilversion är bra och tydlig, den är väldigt lätt att förstå!

Kundservice

Har du några frågor eller funderingar eller behöver hjälp med något? Då kan du enkelt kontakta Victoria Milans kundservice, dom har Svensk support och dom har öppet dygnet runt alla dagar. De tider då Svensk support inte finns på plats så kan du få hjälp på engelska, det finns alltid någon där som kan hjälpa dej.

Priser på medlemskap hos Victoria Milan

Hos Victoria Milan kan du välja att vara gratis medlem så länge du önskar. Men om du vill ha fler funktioner så kan du köpa ett medlemskap. Det kostar en slant men du får valuta för dina pengar.