Dominant tjej vill träffa en undergiven kille för sköna stunder

Tjena tjabba hallå!

dominant tjej

Dominant tjej här som vill ha kontakt med undergivna killar. Jag gillar att klä mej i läder och tillbehör och jag ser inte ut som en vanlig tjej. Med mej får du det där lilla extra och lite udda. Jag tycker om både att dominera och att bli dominerad. Vill gärna växla mellan rollerna under en och samma sexakt.

Jag har inte hållt på med detta så länge så om du har erfarenhet så är det superbra. Jag har säkert mycket att lära mej inom denna underbara värld. Men om du är helt ny på detta så kan vi säkert lära oss nya saker ändå, så det är alltså inget krav att du har erfarenhet. Killar som är spontana och sej själva står högt på listan hos mej!

Du bör inte vara alltför ung, helst över 25. Uppåt har jag ingen gräns. Jag är fräsch, i början av de trettio åren och behöver en kåt kille som funkar precis som jag själv. Dvs du är van vid lite bdsm och jag kan säga att jag hör inte till den råa sorten. Jag är en snällare variant. Bara att höra av sej, så kör vi!

4 thoughts on “Dominant tjej vill träffa en undergiven kille för sköna stunder

 • 24 september, 2020 at 01:25
  Permalink

  Hola mitt i natten! i Båda annonserna passar mig hyffsat. Däremot leter jag efter en mistress för att utforska mina undergivna sidor. Tycker personligen att det är grymt mkt mer upphettsande om man vänder på makten mellan man o kvinna. DU som skriver denna annons, är du transa, sissy? Jag bor gbg.

  Reply
 • 30 augusti, 2020 at 01:32
  Permalink

  Hej jag är 25 år gammal, har erfarenhet utav att vara dominant samt att vara undergiven. Tycker din annons passar mig perfekt då jag letar efter liknande. Har lite erfarenhet utav BDSM och är nyfiken på att lära mig mer.
  Hör av dig på min mail om du är intresserad

  Reply
 • 9 april, 2020 at 18:23
  Permalink

  Hej är en oskuld ung man på 26 år.
  Är smal till byggden och har ett intresse för latex/rubber bondage. Har i tanke att någon skulle dominera mig och försegla mig topp till tå i latex och bli fjättrad i bojjor. Skulle du vara intresserad av att fullkomligt fånga mig i mina egna redskap och leka med min kropp då jag inte har någon motståndshetsförmåga?. Jag äger catsuits vibratorer , bojjor, hoods buttplugs mm.

  Skriv till mig om du är intresserad

  Reply
 • 9 april, 2020 at 16:12
  Permalink

  Hejsan, Oskuld ung 26 åring här.
  Smal till byggden och har ett intresse av latex fetishism. Är lite erfaren inom self bondage och har samlat på mig en del saker under åren för att vidga min njutning, Catsuits, Gummi bojjor till alla delar av kroppen, hoods buttplugs collars mm. Lutar mer åt det undergivna hållet då jag öndskar jag hadde en parter som kunde försegla mig i mina egna gjejjer och leker med mig då jag inte kan göra någonting åt det.

  Om du är intresserad av mig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.