Fräsch tjej söker en kille för passionerad sex och mycket mys

Fräsch tjej söker en kille för passionerad sex och mycket mysJag är en fräsch tjej, singel, snygg och verkligen trevlig, i alla fall om jag själv får säja det. Jag vill fortsätta vara singel men jag saknar det mysiga man har när man är två. Långa mysiga förspel, sköna knull som varar länge och är riktigt passionerade med mys efteråt. För visst kan man ha sex passionerat utan att blanda in känslor, jag har haft det tidigare och jag vill ha det igen.

Så alla killar som vill njuta fullt ut av stunden hör av er. Jag är verkligen kräsen, du ska vara en kille i min smak och då är du: Vältränad, snygg, självsäker, medel eller välutrustad, manlig och inte fåfäng, gärna hår på bröstet, 25-35 år ungefär, singel, spontan, seriös, ärlig, cool, det var några av mina krav.

Jag själv ser bra ut och jag lovar att du inte blir besviken, men förresten, så kan jag inte säga, jag vet inte vad du har för smak när det gäller tjejer haha. Men mitt självförtroende är det inget fel på, alltid något, lr hur ;-).

3 thoughts on “Fräsch tjej söker en kille för passionerad sex och mycket mys

 • 22 maj, 2017 at 20:32
  Permalink

  Känslor är överskattade. Är du i Skåne har jag det du behöver, är du inte det, reder jag en del med jobbet. Är 35 och singel.
  Skriv till mig, så får vi se.

  Reply
 • 22 december, 2016 at 02:30
  Permalink

  Skulle görna vilja träffa dig och ha bra stunder. Puss på musen.

  Reply
 • 27 november, 2016 at 19:08
  Permalink

  låter bra, finns du i göteborgs området?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.