Jag är kåt jämt och blir inte tillfredställd, hjälp mej!

mogen kvinna söker yngre man

Är en gift mogen kvinna i mina absolut bästa år, tro mej. Jag är som sagt gift med en man sen många år tillbaka och vårt sexliv är inte vad det en gång varit. Med min makes tillstånd söker jag på detta sättet en yngre älskare.

Du är max 35 och vi träffas hemma hos dej och jag kan träffas på lite olika tider då jag själv helt och hållet styr mina arbetstider. Så jag kan ses både dagtid och kvällstid, ses gärna ganska ofta och jag har lätt att komma ifrån eftersom min make vet om detta. Även om maken tycker detta är okej är detta inget som vi vill ska komma ut därför måste du vara 100% diskret!

Mina önskemål är en man som är en riktig viking, gör inget om du har några kg extra, det är bara sexigt. Är du välutrustad är det ett plus men inget krav och jag älskar rakade kön, helt eller delvis. Jag har en välbevarad kropp för min ålder så jag är väldigt nöjd med mej själv. Det är inte aktuellt att min make deltar, åtminstone inte till en början, längre fram får vi se, inget är omöjligt!

2 thoughts on “Jag är kåt jämt och blir inte tillfredställd, hjälp mej!

 • 15 maj, 2014 at 02:36
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 25 som kan träffas tidigt på dagen för lite kul. Skriv till mig på min mejl **** om du är intresserad.

  Reply
  • 15 maj, 2014 at 12:00
   Permalink

   Hej!! Sugen o ses….är en het kille som är tillgänglig när det passar dig!!! Du blir inte besviken 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.