Kåt tjej söker kåt kille för sköna rollspel mm

sköna rollspelJag är en kåt tjej som vill träffa en kille som precis som jag, tänder på sköna rollspel, det kan vara vad för något som helst. Tex. jag är sjuksköterska och tar hand om dej eller du är gynekolog och måste undersöka mej osv. Härliga spännande rollspel både hemma och på allmän plats (om du vågar???).

Det är oerhört upphetsande speciellt när vi inte känner varandra, det är mycket lättare att släppa alla hämningar då har jag märkt.

För att jag ska gå igång på dej måste jag tända på din personlighet i kombination med ditt utseende sen om du är tjock eller smal, har stor eller liten kuk spelar mindre roll, dock vill jag inte träffa män över 50. Om du är över 50 måste du vara riktigt speciell, ungdomlig och vara fräsch.

Jag gillar helrakade män och jag är själv helrakad. Jag har ett alldagligt utseende och en normal kropp och är singel och bor ensam. Innan vi träffas irl vill jag att vi snackar lite i chatten och lär känna varandra, pratar om vad vi båda gillar och vad vi vill göra.

Jag vill gärna veta dina sexfantasier och jag berättar om mina sexfantasier, det mesta handlar om sköna rollspel men det finns fler sexfantasier. Men mer om det när vi snackar lite mer privat, allt vill jag inte skriva ut här.

Jag älskar att vara ute i naturen när det är sommar och det och det ska du också gilla. Tex. en filt och picknickkorg i det gröna, sen kan allt hända. Till en början är kondom ett krav, om det sen blir så att vi kommer att ses regelbundet och inte har sexuella relationer med andra då kan vi köra helt utan kondom, det blir trots allt en annan känsla utan.

4 thoughts on “Kåt tjej söker kåt kille för sköna rollspel mm

 • 14 oktober, 2022 at 21:06
  Permalink

  Oj vacker kropp o vulva. Jag är mästare på rollspel. Utöver dom klassiska som nämner . Vad sägs om att fastna i tullen. Eller krögaren med ny kvinnlig hovmästare . Eller kocken o kallskänka Är en lång man 190 cm mörk brunögd. Bredaxlad. 100 kg plus. Normal kroppsform. En penis som kräver en duktig Sagerska för att bli stor
  Är ungdomlig och fräsch har ett stort hus och egen brygga ,på en liten sjö , där picknick kan var helt underbart
  Är 55
  Hör av dig mvh miceamplace

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 21:57
  Permalink

  Herregud du är sjukt snygg! Jag är 18 år och vill lära mig av äldre damer som dig! Skriv så kan jag skicka bilder på hur jag ser ut!

  Reply
 • Pingback:Jag är en kåt tjej som letar efter ny KK att ha mysigt med!

 • 18 februari, 2018 at 16:31
  Permalink

  Hej jag behöver en sex- lärarinna och när jag skrollade för bi din annons och kände där att jag var tvungen att läsa den! När jag hade läst klart så bokades allt av på min lista som du ville göra. Jag är så himla trött på att runka och nu behöver jag sex, sex med dig som är erfaren och kan lär upp mig.
  Vill du det?
  Är 18år

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *