Killar som gillar att slicka fitta se hit

slicka fittaHallå alla killar som älskar att slicka fitta, här har ni en kåt tjej som vill känna din tunga inne i min mus.

Jag onanerar och fantiserar om detta, helt anonyma träffar, det triggar igång min fantasi rejält.

Älskar att bli slickad men längesen jag hade en kille nu och alltså hög tid att göra nåt åt det.

Tycker om när jag får trycka hela fittan mot ditt ansikte och du ska både slicka och göra det riktigt vått men också sticka in tungan, facesitting måste du gillar annars e det inte nån idee att vi träffas. Jag gillar oxå att du slickar mej därbak (om du vill) och sticker in tungan där men inga fingrar eller nåt annat just därbak!!

Blir så kåt nu när jag tänker på det så måste nog pulla mej själv och drömma om en härlig anonym internetdejt. Skynda skynda att höra av dej, jag bor i närheten av vår huvudstad så borde finnas någon som kan skynda hem till mej där jag ligger själv i sängen. Vill ha din kuk också, men du ska slicka länge först. Jag gör detsamma för dej såklart, suger mer än gärna din kuk, men jag först, deal?! Puss i ljumsken!!

2 thoughts on “Killar som gillar att slicka fitta se hit

 • 29 april, 2019 at 15:35
  Permalink

  Hej tjejen.
  Du ser verkligen lockande ut, så det är klart att jag gärna slickar dig, gärna ända tills du får en härlig orgasm. Många har sagt att jag är en mästare på att slicka, så vi får se vad du tycker.
  Hör av dig så går vi över till mail sedan, jag använder gmail. Vad väntar du på ?

  Puss o kram / svenneis69

  Reply
 • 29 april, 2019 at 10:34
  Permalink

  Hej jag älskar att slicka fitta jag heter Mika och bor i Borås

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.