Lååånga förspel och mycket mys

jag mullig och go

Jag är en söt lite mullig tjej som söker en seriös kille för skön mjuksex, inga hårda tag, inget in ut juck och sprut utan jag vill njuta länge av skön sex, lååånga förspel och mycket mys. Det verkar inte som det är så poppis med mjuksex nuförtiden, det är bara massa annorlunda läggningar och massa piskande och sånt, men det gillar jag inte, jag vill ha mys och passion även om det inte är kärlek det handlar om.

Vart det leder får vi se men just nu trivs jag bra med singel livet men man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte. Du ska vara mellan 25-55 år, attrahera mej och du får gärna vara lite mullig som jag är, det är så mjukt och skönt, jag föredrar mulliga killar framför vältränade hårda killar. Det är inte så skönt att mysa på en stenhård tvättbräda. Desto skönare är det att mysa på en mjuk och go mage, ja jag föredrar det och nog många tjejer med mej!

Jag kanske ska vara tydlig redan från början, jag vill inte ha nåt förhållande för jag trivs alldeles för bra med mitt singelliv, bara så vi är överens från början så det inte blir några missförstånd, jag söker endast sex med mycket mys och gos. Men jag får väl erkänna att jag är inte sämre än att jag kan ändra på mej, men vi får se, inga krav och så lite planering och annat som möjligt, då trivs jag. Jag hoppas att du finns därute någonstans och att du fastnar för min text och bild.

Första gången vi ses vill jag helst ses på nåt ställe där det är lite annat folk, just så att vi båda kan känna oss säkra, jag är försiktig, kanske onödigt försiktig men det är bättre det tycker jag, eller vad tycker du?

8 thoughts on “Lååånga förspel och mycket mys

 • 1 december, 2020 at 21:50
  Permalink

  Tycker du ser helt perfekt ut och myser gärna länge med dig i vintermörkret. Finns i södra Sverige om intresse finns.

  Reply
 • 18 december, 2019 at 01:23
  Permalink

  Hej jag är en lite mogen kille som älskar mulliga kvinnor med former.Håller med dig om att det mysiga gos sexet håller på att försvinna mer och mer.Varför våld och tvång.När två kan bli ett på lika vilkor.

  Hör av dig om du vill

  Kramen och pussen där den gör gott !!

  Reply
 • 2 oktober, 2014 at 10:06
  Permalink

  Hej är en 30-årig kille som är på jakt efter en mullig tjej eller kvinna men jag kan inte kasta bort mina känslor om mina känslorna för dig förändras till någonting mer än vad du vill. Är mullig till kroppsformen och har ett normalsnyggt utseende fast utseendet kan förändras till det bättre när vikten går ner. Går just nu mitt fjärde och sista år på folkhögskola, det gör jag för att få bättre betyg och för att kanske läsa vidare på högskola. Jag kommer från Småland och om du bor nära så hör av dig till mig. Jag tycker att du är en snygg och vacker kvinna, det lilla jag fick se. Med vänlig hälsning, Daniel

  Reply
 • 30 oktober, 2013 at 15:33
  Permalink

  Hejsan! jag är 21år och väldigt intresserad av att träffa dig! vid intresse bara att maila tillbaka!

  Reply
 • 21 juli, 2013 at 11:04
  Permalink

  Jag är lång ,ung och charmig svart kille (30 år gammal) med en hård och lagom kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag kan räffa dig så snart som möjligt (även idag om du önsker dig så) och jag är öppen för allt för den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på

  Reply
 • 19 juli, 2013 at 19:25
  Permalink

  Jag. Är en. Vanlig. Kile. Som. Söker. Se

  Reply
 • 11 juli, 2013 at 10:27
  Permalink

  Gillar du en stor kåt fin kuk?

  Reply
 • 29 juni, 2013 at 23:27
  Permalink

  Jag tycker inte om att ge ut namn på sidor så jag hoppas att det e ok för dig.. Jag tycker att det är för mycket in å ut och få det överstökat med. Jag är en kille på 30 och tycker om att mysas och att ta tid på mig så man verkligen känner att att det ge något . men oftast känner man att den man ha varit med bara vill ha det överstökat eller att man ska ta i med hårda tag och det känns lite fel.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.