Min önskelista: en skön trekant med två killar

skön trekant med två killarJapp så lyder en del av min önskelista, hade varit najs o få ha en skön trekant med två killar. Jag har faktiskt aldrig haft förmånen att få ha en trekant och det är bannemej dags för det nu. Jag vill helst att ni är kompisar och har gjort detta förr, blir lixom lättare då tror jag.

Jag är lite blyg så det är bra om ni är drivande, jag kommer nog inte att våga ta första steget om man säger så. Jag har mycket mer på min önskelista hehe men det vill jag inte skriva om så här öppet. Men en trekant måste jag bara få uppleva och jag håller tummarna på att någon svarar mej.

Vill ni knulla tjejer med tajta fittor?

Utseendemässigt så är jag hyffsat snygg och kroppen är i bra trim med en tajt fitta. Ni båda ska helst vara tränade men det är ett önskemål bara, man kan inte få allt. Fatta tangentbordet och hör av er till lilla mej, jag är så sugen på er!

One thought on “Min önskelista: en skön trekant med två killar

 • 23 mars, 2017 at 14:08
  Permalink

  Hej
  Jag är en vältränad och snygg kille som har en kompis. Vi har haft 3kant ett par gånger och som gärns har de igen med dig. Vi är bådda storlek stärre i nedre regionen och är runt 30 år.
  Hör gärna av dig

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *