Myskompis och vän, finns du????

Jag kåt och knullsugen

Uttråkad & ensam!

Har såååå tråkigt, jag har inget att göra, har storstädat lägenheten, varit ute och promenerat, har städat i garderoberna. Ja jag har gjort allt möjligt men nu är allt klart och nu sitter jag här, sysslolös och uttråkad. Visst jag får väl erkänna att jag är sällskaps sjuk och mys sugen. Finns det nån kille som vill komma till mej och mysa??? Blir bra mycket roligare när man är två eller hur?

Vi får se vad vi hittar på, vi tar det som det kommer, en bra idé eller vad tycker du???? Kan väl erkänna att jag gillar sex väldigt mycket och att jag gärna myser under täcket, det är väl lite därför jag skriver denna sexannonsen. Jag vill också berätta att jag inte är ett dugg intresserad av att skaffa pojkvän, det har jag varken tid eller lust med. Men jag har däremot lust att fixa en god middag för två, kanske en flaska rött eller två. Eller så blir det en flaska rött och lite gott tilltugg, ja nåt, vad som helst, bara jag slipper vara ensam och slipper ha sååå tråkigt.

Om du inte kan ses ikväll så kanske till helgen??? Killen jag vill träffa ska vara seriös och våga ses, inte vara någon fegis och backa ur precis innan vi ska ses. Du ska vara mellan 24-45 år, du ska gilla att mysa under täcket, gärna mycket *ler*. När vi ses första gången vill jag att du är ärlig och säger precis vad du tycker, vill du inte träffa mej mer så säger du det. Vill du fortsätta träffas, kanske fortsätter vi direkt hem till mej, vi ta det när vi ses. Det är hopplöst svårt att planera allt i minsta detalj. Jaja nu ska jag sluta skriva här, vi snackar mer på chatten. Vi hörs. Kram

5 thoughts on “Myskompis och vän, finns du????

 • 10 november, 2013 at 22:49
  Permalink

  Har du tråkigt så kan du hjälpa mig med min oskuld 🙂 hör av dig här

  Reply
 • 29 augusti, 2013 at 05:14
  Permalink

  Tjena tjejen sluta leta mys kungen är här! Vill du mysa med en 24 årig från Jönköping så är det bara att hojta!

  Reply
 • 26 augusti, 2013 at 11:25
  Permalink

  Hej! Skulle gärna vilja ha det mysigt med dig 😉 är en kille på 19 sommrar, vältränad och taruerad. Hoppas vi ses 🙂

  Reply
 • 24 augusti, 2013 at 00:35
  Permalink

  Hej såg det du skrev 🙂 å känner kanske vi kan hitta på nått 🙂 mvh badboy från Östergötland

  Reply
 • 21 augusti, 2013 at 17:43
  Permalink

  Hej, såg din annons och är väldigt intresserad. Jag vill dock säga att jag är bra 23 år. Jag bor i centrala Stockholm !

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.