Nudist kvinna söker

Nudist kvinnaNudist kvinna söker en likasinnad man, alltså en trevlig man som precis som jag älskar att sola och bada naken och busa utomhus. Jag älskar att visa upp mej naken, stretar gärna mycket när jag solar naken, om någon vill titta. Det tänder mig och jag älskar att titta på nudister på bilder. Jag söker en man som inte är blyg, som också tänder på att vara naken. Nu får jag väl påpeka att jag är naken för att jag älskar friheten det innebär, upphetsningen är bara ett plus. Men det är så tråkigt att vara naken själv, därför söker jag en skön man som vill busa på våren och sommaren.

Ska kanske påpeka att jag inte är intresserad utav ett stadigt förhållande med allt vad det innebär. Jag älskar min frihet så det är kravlöst som gäller, varken mer eller mindre. Min ålder är inte relevant heller, jag är en mogen kvinna i mina bästa år och utseendemässigt så duger jag nog till de flesta. Jag varken vill eller kan lägga upp ett foto på mej själv här på sexbloggen. Så om du är en man som är fixerad vid utseendet så lär du inte svara på min sexannons, men lika gott det, för utseendet är inte det som är det viktigaste. Det som är viktigt är kombinationen av utsidan och insidan, det är det som gör din person.

Hör av dej så vi hinner lära känna varandra lite innan det är dags för oss att bege oss till nakenstranden.

 

4 thoughts on “Nudist kvinna söker

 • 12 maj, 2022 at 17:19
  Permalink

  Hallå där, vi är ett par som börjar vår naken sommar med några dagar på nudist camping runt Karlskrona i slutet av maj, resan efter blir i juli någon gång till Öland, Österlen eller västkusten, inte helt bestämt än.

  Reply
 • 26 april, 2016 at 10:50
  Permalink

  Hej jag vill gärna vara naken med dig.vi kan ha roligt utan kläder även utomhus

  Reply
 • 27 september, 2013 at 02:54
  Permalink

  hej jag är en 23 årig kille som vill träffa dig å ha det jätte skönt med 🙂 både i sängen å utanför sängen. jag e villig till allt som har med skön sex 🙂 . jag e 1,78 lång å brunhårig å bruna ögon å kroppen e smal. snälla hör av dig e jätte intresserad av dig.

  Mvh Nicklas

  Reply
 • 29 maj, 2013 at 12:41
  Permalink

  fin kropp! 🙂 jag solar o badar gärna naken med dig och har lite roligt! 🙂 hör av dig på min mail så tar vi det därifrån sen 😉

  mail:

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *