Nyfiken och kåt tjej

jag naken och sugenJag är en nyfiken och kåt tjej som använder mina sköna stavar flitigt för jag är ständigt kåt. Alla som har samma behov som jag, tjejer, par och killar kan svara, gifta som ogifta. Jag är slank och har en sexig kropp som brukar tilltala de flesta och jag gillar att ha sex länge, gärna timmar om någon skulle orka det??!!

Jag är som sagt en nyfiken tjej och prövar väldigt gärna nya grejor men något jag inte vill pröva är wet och liknande, för mej är det bara äckligt och inte alls något som tänder mej, i övrigt prövar jag gärna det mesta. Kan även tänka mej dominanta lekar, har bara precis testat det och vill gärna testa mer. Jag är väldig spontan som person och när det kommer till sex så släpper jag alla hämningar med rätt person/personer, livet är till för att levas och det gör jag fullt ut!

Din ålder är inte så viktig men du bör hålla dej nånstans mellan 25-50 år! Kraven jag har på dej, ren, fräsch, tar gärna en dusch innan, seriös, normalt utrustad, kåt jämt, problemfri, inga droger, ärlig och du är 100% diskret. Ser fram emot sköna träffar med dej eller er! Kram

5 thoughts on “Nyfiken och kåt tjej

 • 4 augusti, 2015 at 16:21
  Permalink

  Vi finns ! I Skåne ! Mer än välkommen !

  Reply
 • 28 april, 2015 at 10:02
  Permalink

  Prova mig!
  Du blir inte besviken.
  CU

  Reply
 • 20 januari, 2015 at 16:40
  Permalink

  är en snygg mogen man

  Reply
 • 12 november, 2014 at 23:16
  Permalink

  Hej,
  Jag är 26 år kille från Stockholm. Frisk , vän med tvål o vatten, DISKRET.
  Hör gärna av dig 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.