Nyinflyttad till Gbg

nyinflyttad till göteborgTjabba är en trevlig norrländska som är nyinflyttad till göteborg. Och jag känner ingen här mer än de på mitt nya jobb och alla är gifta och sambos osv. Jag tänkte att det finns kanske nån trevlig göteborgskille som vill visa mej runt och kanske bli vän med, vänner kan man aldrig få för många av. Sen om det blir mer än vänskap, typ som kk eller liknande, ja det står skrivit i stjärnorna. Det är åtminstone inget mer än vänskap jag förväntar mej, men det är inte fy skam eller hur!

Jag har många vänner där jag kommer ifrån men det är långt iväg. Så jag är van att umgås mycket med mina vänner eftersom jag är en väldigt social tjej. Att inte ha någon att träffa efter jobb och på helger är för mej helt nytt och det är svårt att vara helt ensam. Jag har varit på gränsen att flytta hem igen men det går ju inte, jag måste ha ett jobb.  Jag ser bra ut, är 25 år och är som sagt väldigt social av mej och spontan, älskar att göra tokiga oplanerade saker. Skriv till mej snart, jag har så tråkigt i ensamheten. Kram

4 thoughts on “Nyinflyttad till Gbg

 • 17 oktober, 2020 at 19:54
  Permalink

  Träffas gärna och hänger lite. Öppen för kk om det känns bra. Trevlig och social kille. Bor i Frölunda.

  Reply
 • 17 oktober, 2020 at 19:40
  Permalink

  Vad går väl upp emot en söt och trevlig norrländska!?😊 Social kille som jobbar mycket men gärna träffar någon att hänga med och kanske också kk om det känns rätt. Bor i Frölunda.
  Du når mig på [email protected]

  Reply
 • 1 september, 2013 at 09:29
  Permalink

  Hej!

  Här har du en lång och tränad kille som bor i Göteborg och som gärna hittar på lite galna upptåg… 😉

  Reply
 • 27 juli, 2013 at 01:18
  Permalink

  Jag bor i torslanda och om du är sugen på att ses så hör av dig! (Torslanda luggen 20 min från centrala GBG!) ❤

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.