Nysinglad och på bushumör

jag naken i badkaretJag och killen har gjort slut och nu är jag på bushumör. Jag vill dejta en nice kille som vill busa lite, helt utan planering typ. För när man planerar blir det ändå inte som man tänkt sej, mycket mer spännande att ta allt som det kommer. Eller va tycker du? Kan du tänka dig nakna gamla kvinnor i din säng?

Eftersom jag precis blivit singel så känns det inte som jag är på jakt efter en ny pojkvän. Nu vill jag busa och göra vad jag vill utan att nån annan ska bry sej.

Om vi har sex eller inte det får vi se, är lixom svårt att bestämma sånt när man inte träffats. Men sex är det bästa jag vet, kan lixom inte få nog hehehe, bara så du vet. Ligga sked, lite lagom mycket mys och massor med sex är det ultimata om jag får säga vad jag tycker. Kanske kollar vi nån film eller nåt, ja vi kanske blir vänner med förmåner??? Du är en kille i 20-30 år, fräsch, seriös och inte bangar för att träffas!

5 thoughts on “Nysinglad och på bushumör

 • 6 oktober, 2019 at 00:27
  Permalink

  Tja verkar som en trevlig o mysig tjej. Skulle gärna vilja prata lite med dig:), hoppas du har en fin kväll förresten:)

  Reply
 • 19 april, 2014 at 15:14
  Permalink

  Hej 🙂
  Hör av dig för kontakt
  Puss 😉

  Reply
 • 15 april, 2014 at 09:14
  Permalink

  Tjena, är en vältränad kille på 28 år och du lät intressant, hör av dig så kanske vi kan träffas! kram!

  Reply
 • 26 mars, 2014 at 11:21
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som inte bangar ur för att träffas. Jag är 25 och renlig. Detta är min mejl adress ****** som du kan skriva till mig på. Banga inte ur nu heller. Längtar redan 🙂 .

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *