Vikariatet som avslutades med en riktig sexfest

Förra sommaren arbetade jag extra som servitris på en mindre restaurang. Det var ett mysigt litet ställe med mycket trevlig personal. Vi hade många personalfester vilket gjorde att alla lärde känna varandra riktigt ordentligt.

I slutet av sommaren hade vi en riktigt blöt fest. Klockan var mycket och de flesta hade redan gått hem. Jag och några till, bland annat Rickard som jag spanat in hela sommaren, var kvar. Vi satt och pratade om relationer.

Killarna var väldigt nyfikna på hur ofta vi tjejer onanerade. Jag och min kompis Ines bara fnissade åt deras funderingar. Men de lyckades lirka ur mig min allra våtaste sexdröm. Den handlar om att jag blir tagen av två killar som gör allt för att tillfredsställa mig på alla möjliga sätt. Killarna försökte spela oberörda men jag märkte att de blev lite generade.

Jag bestämde mig för att ge dem ett minne för livet.

-Vill ni veta hur jag gör när jag onanerar, sa jag.

Killarna bara skrattade och skrek JA!

—Vill ni veta hur jag smeker mig själv nu, viskade jag för att dämpa deras höga tjut.

Ines tittade på mig med en frågande blick, men jag hade bestämt mig.

– Ska jag göra det här får ni vara tysta och aldrig säga det till någon, sa jag.

Alla nickade under tystnad. Jag tittade på Rickard, han stirrade på mig och jag såg att byxorna satt tajt i grenen på honom.

—Okej, är ni redo, sa jag och puttade stolen bakåt så att alla skulle kunna se mig. Bara tanken på att onanera inför publik gjorde mig upphetsad.

Nu satt de där hela gänget.  Jag log och njöt av situationen. Jag började smeka mina bröst. Jag knådade dem i stora cirklar och blundade. Jag drog ner min urringade tröja under brösten och tryckte upp dem mot hakan. Behån behöll jag på, lite ville jag ha för mig själv. Jag särade på benen och lyfte upp handen till ansiktet. Sakta stoppade jag in mitt långfinger i munnen, putade med läpparna och förde fingret fram och tillbaka för att fukta det. Inte för att det behövdes utan för att få min manliga publik att styvna.

Jag tittade på Rickard när jag tog ur fingret ur munnen och förde ner handen i byxorna. Han stönade till när jag kastade huvudet bakåt av vällust. Min fitta var redan blöt och jag förde in fingret mellan blygdläpparna. Jag var glad att jag rakat bort könshåret kvällen innan, för nu var det bara mjukt och varmt där nere.

Jag drog lite i blygdläpparna och klappade med hela handflatan på klitoris så att det hördes vad jag gjorde. Jag klappade i stadig takt, ganska hårt och stönade ljudligt. Min publik satt som paralyserad utom Ines som satt och log åt mitt skådespel.

Ines var minst lika kåt som jag, det visste jag. Med all säkerhet skulle hon få gå ut på toaletten efteråt för att pulla lite hon också. Tanken på det gjorde mig bara ännu kåtare och jag körde in två fingrar i min trånga men blöta fitta.

Jag förde fingrarna fram och tillbaka men det var svårt för byxorna satt i vägen. Safterna spred sig upp mot klitoris och jag började gnugga min lilla knapp med långfingret. Jag kände att det inte skulle ta så lång tid innan det gick för mig.

Där satt jag på en gammal trästol klockan tre på natten och onanerade inför mina vänner. Det började ljusna ute och jag tänkte att livet är bra underbart trots allt. Jag rörde mina fingrar snabbare och hårdare på klitoris, jag tittade på de andra och sedan kom jag. Mina fingrar blev blöta och min kropp krampade av njutning. Mitt underliv ryckte kraftigt som om jag blev knullad av världens största kuk.  Jag stönade högt och kramade hårt om mitt vänstra bröst. När jag återfått andan, drog jag upp handen ur byxorna och tog min handväska.

-Tack för i kväll, vi ses i morgon, sa jag och gick.

Sommaren gick och min lilla uppvisning var det ingen som talade om, men jag märkte att killarna som varit med tittade lite extra på mig.

Sedan var det dags att jobba sista kvällen för sommaren. Det var en lugn kväll med få gäster, så jag satt i baren och smuttade på en läsk när Rickard och Anton kom fram till mig.

– Vi har tänkt på en sak, sa de. Vi kommer att sakna dig nu när du slutar så vi skulle vilja ge dig en avskedspresent.

Vad gulligt tänkte jag. Jag sneglade på Rickards kuk och såg att det spände under byxorna på honom och kände hur det blev hett i fittan på mig.

– Vad snälla ni är, vad kan det var för något, frågade jag samtidigt som jag intensivt hoppades på att min önskan äntligen skulle gå i uppfyllelse.

– Följ med så ska du få se, sa Anton och tog mig i handen.

De ledde ut mig till en liten gränd bakom restaurangen. De satte mig på några drickabackar som stod där. Sommarluften var varm och jag kände doften av mat från köket. Killarna stod bara och tittade på mig, de klädde nästan av mig med sina blickar.

Det kändes som en evighet tills de sakta närmade sig. Anton ställde sig bakom mig, släppte ut mitt långa hår över ryggen, kysste mig i nacken och började smeka mina bröst utanpå tröjan. Rickard satte sig på knä nedanför mig och smekte mina ben nedifrån fötterna och sakta uppåt mot min fitta som brände av lust. Jag stönade försiktigt. Killarna såg det som ett klartecken, för plötsligt började deras händer söka sig innanför mina kläder. Tröjan åkte av och kjolen upp. Deras händer var mjuka men samtidigt bestämda. De visste vad de skulle göra. De skulle tillfredsställa mig så som jag så hett önskade.

Jag halvlåg på drickabackarna, men kände inte ens att det var hårt. Det enda jag kunde koncentrera mig på var deras händer som var överallt på min kropp. De smekte min fitta, sakta och försiktigt, rufsade runt i mitt könshår, drog mjukt i blygdläpparna och klappade min nu stora och uppsvällda klitoris. Rickard började slicka mig, han körde in sin tunga i min varma grotta och körde den fram och tillbaka medan Anton pullade min klitoris. Samtidigt kände jag ett finger tränga upp i mitt anus, jag vet inte vems det var. Jag bara njöt av att bli omhändertagen så väl. Efter en stund bytte de.

Rickard höll isär mina blygdläppar så att Anton kom åt att slicka mig ordentligt. Jag kände hur min fittöppning växte och hur safterna rann längs benen. Rickard drog fram sin enormt hårda kuk och körde in den i min mun. Det var underbart att ha något i varje hål. Jag kände mig totalt uppfylld med en härlig kuk i munnen, ett finger i stjärten, ett i fitthålet och en snabb tunga som slickade överallt i mitt sköte.

Jag trodde inte att det kunde bli bättre. Men till slut kunde inte Anton hålla sig längre utan lyfte upp mig och vände på mig. Han tog ett rejält tag om mina skinkor och tryckte in sin kuk i mitt hål. Det var underbart att bli tagen så hårt. Efter en kort stund kom även Anton fram och ville bli avsugen. Jag har alltid tyckt om att suga kuk så det kändes som om jag var i sjunde himlen. Jag höll dem i varsin hand och sög och slickade på deras stora röda ollon så mycket jag orkade.

Jag hade två underbart stora kukar i munnen när jag kände att någon började smeka min stjärtöppning. Jag vände på huvudet och såg att en tredje kollega hade hittat ut i gränden. Han hade väl hört våra stön och undrat vad som försiggick. Han frågade om han fick vara med. De andra killarna tittade frågande på mig och jag nickade.

Det här var bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

Jag runkade Anton snabbare och snabbare!

Sedan fortsatte vi. Vår nye vän stoppade sakta in sitt finger i min stjärt och drog det sakta fram och tillbaka, sedan fortare och fortare. Samtidigt hörde jag hur Rickards stön ökade i volym. Jag sög hårdare och hårdare samtidigt som jag runkade Anton snabbare och snabbare. Sedan kom båda med enorm kraft. Sperman sprutade i mitt ansikte och på mina bröst. Jag blev helt kladdig av deras varma säd som aldrig verkade ta slut.

När nykomlingen stoppade in sin kuk i min dyblöta fitta kunde jag inte hålla mig längre. Med ansiktet fullt av Antons och Rickards sperma kom jag som jag aldrig kommit förut. Det kändes som om det inte fanns något annat i världen än min trånga fitta, kuken som stötte i den och fingret i stjärten.

Jag kommer aldrig att glömma min avskedspresent den sommaren. Det är det finaste jag någonsin fått, trots att jag idag ser till att uppleva liknande saker ganska ofta.