Singeltjej söker någon – men vem?

Singeltjej söker någon - men vemHar jag rätt att vara kräsen? Ja det är klart jag har, jag vill bara ha det bästa och varför? Inte för att jag är ytlig utan för att det ska funka så måste jag vara helnöjd med dej och du måste så klart vara helnöjd med mej. Men om du hör av dej så betyder det att det finns något intresse, antingen hur jag skriver eller hur jag ser ut.

Vad söker jag då? Jo, jag vet inte exakt vad jag söker, det är svårt att veta innan man träffat någon men att jag gillar sex kanske du förstår. Just sex är en av de grejorna som måste funka för mej i ett förhållande oavsett om det är något seriöst eller en tillfällig flirt. Jag är singel och tänkte fortsätta vara det men om jag träffar en kille där det “klickar” så tackar jag inte nej till kärleken, det vore dumt lr hur.

Skriv en rad till mej, berätta lite om dej själv och vad du söker och vad du vill att vi ska hitta på tillsammans, ja en bild vore bra också. Känner jag att du är den kille jag vill snacka mer med så får du ett svar, annars inte. Killar i 25-35 års åldern kan svara, jag tror det är en lagom ålder, varken äldre eller yngre. Kramar om.

2 thoughts on “Singeltjej söker någon – men vem?

 • 24 maj, 2016 at 14:13
  Permalink

  Jag skulle tagit dig ut på en drink och snackat lite. Kanske ta en promenad efteråt eller spela lite mini golf kanske om det var fint väder. Ta in på ett mysigt hotell och njuta av en mumsbit. Jag är 27 år, hör av dig om du är intresserad

  Reply
 • 21 maj, 2016 at 23:43
  Permalink

  jag vet vem du söker och det e mig! haha

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.