Självsäker tjej söker kille som vet vad han gör

Självsäker tjej söker kille som vet vad han gör

Gå gärna in på min profil när du läst det här för att få en bättre uppfattning av mig. Jag söker efter en varaktig relation utan några krav på etiketter. Jag är inte ute efter ett seriöst förhållande i vanlig bemärkelse, men är helt öppen för tanken om det visar sig att rätt person dyker upp här.

Vill träffa någon som man bara kan ligga i sängen med en hel dag och utforska varandra, eller ibland bara träffas för en snabbis någonstans på stan, eller ibland bara ligga i en soffa och genomlida bakfyllan ihop med under en bra film.

För med mig så kommer inte sex utan ömhet, så det är viktigt att det finns utrymme för detta också. Jag är alltså inte intresserad av att träffa någon där det enbart handlar om att få orgasmer. Det har jag i så fall leksaker till som sköter den biten minst lika bra som du kan göra.

En man med självförtroende är väldigt viktigt för mig, samtidigt som du måste vara ödmjuk och mycket lyhörd. Bestämd men alltid rättvis. Men jag dras helt klart mot lite mer dominanta killar, då ni är mycket roligare att ta kontrollen över. Samtidigt som jag gillar lite hårdare tag i sängen. Finns du här så svara mig direkt för jag väntat på dig nu?

2 thoughts on “Självsäker tjej söker kille som vet vad han gör

 • 28 februari, 2021 at 14:41
  Permalink

  hej jag ärxså kåt på dej jonas från karlskoga singel kille . ring 0735030414

  Reply
 • 28 februari, 2021 at 14:36
  Permalink

  hej jonte från karlskoga 55 år singel är jätte nyfiken på dej du är jätte vacker o sexig hör av dej 0735030414

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *