Ska vi ha det skönt i webcam tillsammans?

skönt i webcamUndrar om nån här vill ha det skönt i webcam och onanera tsm med mej? Helst nu meddesamma! Du får inte va för gammal typ över 18 under 25 och våga gå fullt ut. Jag skulle tycka det var helt coolt och perfekt när man är kåt och ensam.

Jag är kåt varje dag o använder både mina fingrar och olika saker. Har ingen dildo men annat jag kör med. Gillar du fina fittor? Dum fråga hahaha. Vad brukar du göra? Snälla visa mej jag dör snart så kåt jag är!

Jag gör detta för jag vill och inte något annat, jag gillar det verkligen. Har sett att en del tjejer tar betalt, så det är nog bäst att säga att det gör jag absolut inte. Jag njuter ju av det och vill göra det med någon lika kåt kille.

Men du, ett tips, börja inte med att slänga upp din hårda kuk i cammen, det funkar inte på mej, lite mer stil vill jag ha även om jag är kåt. Hoppas på att vi ses i cammen mer än en gång! Vi ses på chatten!

2 thoughts on “Ska vi ha det skönt i webcam tillsammans?

  • 20 februari, 2018 at 01:49
    Permalink

    Letat ett bra tag efter detsamma men som du skrev, alla vill ha betalt å inte riktigt min grej. Vill ha en webcam partner för att jag blir upphetsad av det och inte för jag är desperat. Så e du interiserad så skriv.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.