Ska vi massera varandra? Trevliga killar se hit!!

masseraJag letar efter en vältränad och uthållig kille som oxå är bra på att massera. Jag behöver verkligen bli uppmjukad och avslappad. Är ganska duktig själv på massage, även om jag inte har utbildning, så tycker att vi både ger och tar eller hur?

Du fixar mej först och sen tar jag hand om dej, typ nåt sånt. Som sagt vill jag ha en kille med muskler och tränad kropp. Det kan nog behövas för spänningarna sitter hårt i mina muskler, både här och där!

Vi kan ses hos mej, bor själv och har en bred och skön säng där vi kan vara. Du som inte motsvarar mina krav och det jag söker kan bara bläddra förbi till nästa tjej. Jag är inte intresserad av soffliggare och dom som bara är ute efter ett ligg! Du som stämmer in på min beskrivning däremot kan förvänta dej lite extra. Kanske ska tillägga att jag inte är intresserad av nåt seriöst förhållande, trivs så bra med att vara singel och fri.

2 thoughts on “Ska vi massera varandra? Trevliga killar se hit!!

 • 9 mars, 2019 at 15:18
  Permalink

  Träffas gärna. Jag vill se dig njuta. Jag är äldre men mycket vältränad och erfaren.

  Reply
  • 25 mars, 2021 at 22:26
   Permalink

   Vill gärna träffa dig o smeka dig o du mig i många timmar. Generös är jag o hela 62år men orkar hur mycket som helst. Kontakta mig på mobnr 0739680383 så ger jag dig vad du önskar o jag är mkt generös. MvH Leo

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.