Ska vi njuta av livets goda?!!

jag visar pattarna

Hallå där! Här har ni en chick tjej som är nöjd med livet och har bestämt mej att ta för mej av livets goda. Och till livets goda hör mycket, även sex. Eftersom jag är singel så får jag lite av den varan, sex alltså. Därför tänkte jag se om det finns någon trevlig och oblyg kille här som vill njuta av livets goda tillsammans med mej???

Jag är en helt vanlig tjej men jag har nog inte en helt vanlig sexlust hehe. Jag är sugen nästan jämt, så det måste du också vara för att kunna göra mej nöjd.

Jag gillar långa förspel, mycket slick och sug och kanske en skön erotisk massage. Både mjuk och sensuell sex och lite hårda tag med rätt kille. Det jag inte provat det provar jag gärna, jag är en nyfiken kåt tjej. Men wet och liknande är inte något som jag någonsin kommer att testa, bara så du vet. Att ha sex på offentliga platser där risken att bli upptäckt finns men ändå är väldigt liten, det eggar mej till max, är det nåt som eggar dej också?

Du är en nyfiken och oblyg kille, din ålder är mellan 18-50 år, fräsch och ska våga ses irl. Har du förslag på vad du vill göra så är jag idel öra (öga). Vi kan snacka och chatta i webcam innan vi ses så vi kan planera vad vi ska göra. Nåja det är svårt att planera exakt men vi kan ha lite upplägg så vi vet på ett ungefär.

Jag har mysiga leksaker och sexiga kläder och lite sånt till våra rollspel, jag berättar mer om det på chatten. Innan vi börjar njuta tillsammans måste jag känner mej trygg med dej så att vi kan busa med vad som helst i stort sett *ler*, för allt kan hända. Jag väntar på ditt svar med spänning. Kram

3 thoughts on “Ska vi njuta av livets goda?!!

 • 12 oktober, 2013 at 14:54
  Permalink

  hej jag är 25 år bor i en 1 är singel är 176 cm
  skulle vilja träffa dig

  Reply
 • 27 september, 2013 at 16:06
  Permalink

  Livets goda är verkligen till att ta vara på! Nyfiken och oblyg är något som jag med största sannolikhet skulle eller hoppas i alla fall ta rätten att kalla mig. Det är roligt att prova på nya saker och ibland med människor där umgänget är ganska kravlöst och båda kan göra vad man känner så länge båda är överens. är min e-mail. Låter det här intressant så vet du nu var du kan få kontakt med mig 🙂 hej ( självklart kan du få ställa frågor där om vem jag är osv.)

  Reply
 • 18 september, 2013 at 07:00
  Permalink

  hej! Jonas heter jag och jag är en militär på 26 år, trevlig och social som även
  är väldigt dominant och gillar kinky hårt sex med riktigt undergivna kvinnor.
  jag har en renrakad kuk, pung och anal, och en mycket uthållig kuk på 19 cm som
  står till dit förfogande.

  intresserad?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.