Skön tjej söker en skön kille för sköna stunder och kanske mer

Skön tjej söker en skön kille för sköna stunder och kanske mer

Hejsan svejsan alla glada! Här har ni en skön tjej som är uttråkad och behöver lite spänning i vardagen. Jag är singel och trivs väl ganska bra med det men jag är som sagt uttråkad. Jag vill träffa en kille som precis som jag gillar galna upptåg, göra det oväntade, vara spontan och bara njuta av livet. Finns du här??

Jag är väl en tjej som ser ganska bra ut men är nog ganska normal vad gäller utseendet och livet i stort, jag jobbar och är skötsam, ja ett helt vanligt liv. Jag är drog och rökfri, det ska du också vara, jag brukar fastna för blonda eller mellanblonda killar, men det finns en del mörkhåriga snyggingar också så klart.

Jag är öppen för det mesta så länge det är vettiga förslag du kommer med! Killar som bara skriver typ “ska vi knulla” lär inte få några svar från mej, lite mer vett och etikett ska killen som jag ska träffa ha!

Vi börjar snacka i chatten, sen byter vi lite bilder eller visar oss i cammen MED kläderna på, känns allt bra så långt så träffas vi på stan och tar en fika och ser om vi trivs tillsammans. Det där brukar man känna ganska snabbt, jag gör det i alla fall, så det är ett bra sätt tycker jag! Finns du?

3 thoughts on “Skön tjej söker en skön kille för sköna stunder och kanske mer

 • 22 december, 2015 at 21:49
  Permalink

  Hej alla Gulliga tjejer Har en ovanlig DRÖM att skaffa mej en Husbil och köra hela året med ej någon månad utan hela året. Har haft husbil tidigare och tycker det är ett perfekt boende och att köra med . Har även tänkt att köra ut och fotografera dåjag har en stor utrustning. / Jag vill också ha hjälp att köra densamma. Det går bra med ett vanligt körkort.

  Reply
 • 20 december, 2015 at 13:59
  Permalink

  Hej !
  Låter som en trevlig tjej ?
  Skulle vara trevligt att lära känna dig, då får vi se vad de kan leda till
  Eric

  Reply
 • 20 december, 2015 at 03:31
  Permalink

  Hej! träffar dig gärna för lite x. Jobbar som läkare och är väldigt upptagen så hinner inte dejta som vanligt folk. Är rätt kåt förövrigt. Omskuren. Mörkhårig och 180cm lång. 26 år gammal och normalbyggd. Hör av dig för foton via mail. Mvh A

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.