Söker pojkvän

jag döljer bröstenHär har ni en tjej som tröttnat på att allt ska gå ut på sex hela tiden och nu söker jag en pojkvän. Singellivet är bra, man är fri och kan göra vad man vill och allt det där men jag tycker mest det börjar bli ensamt nu. Jag vill ha nån att dela allt med, sex, vänskap, nån att snacka med, nån som kramar om mej och pussar på mej, ja allt det där man har när man är ett par.

Jag gillar sex väldigt mycket så därför tänkte jag att om jag skriver här så får jag en kille som också vill stadga sej men samtidigt har du ett stort sexbehov som jag. För jag kommer inte att kunna ha en pojkvän som inte gillar sex så mycket som jag. Jag är väldigt nyfiken av mej och gillar att utforska nya grejor och så, min fantasi är det inget fel på ;-).

Helst ska du vara svensk i min ålder, typ kring 25, tror det funkar bäst då, för stor åldersskillnad brukar inte funka har jag lärt mej. Vill du också kramas nakna och ha nån att tycka om så hör av dej, jag finns här och vem vet, när man minst anar det! Puss och kram!

5 thoughts on “Söker pojkvän

 • 24 oktober, 2022 at 14:47
  Permalink

  Hej,
  Då annonsen är uppe hoppas jag på att jag inte är sen.
  Jag hade gärna velat chatta med dig. Jag relaterar med att man länge har velat ha en person nära att kunna dela kemi med i flera områden. Hör gärna av dig om du är intresserad. Befinner mig i Göteborg. Snapchat: guseng16

  Reply
 • 21 september, 2015 at 16:28
  Permalink

  Hej! du kan kontakta med mig ?

  Reply
 • 11 januari, 2015 at 22:03
  Permalink

  hör gärna av dig skulle gärna vilja veta mer om dig.

  Reply
 • 19 november, 2014 at 18:46
  Permalink

  Hej,
  jag är en 26 årig kille från Stockholm. Vi kan träffas nån gång om du har lust. mvh

  Reply
 • 15 november, 2014 at 18:20
  Permalink

  hej på dig jag vill träffa dig om jag är 20 år och bor Malmö jag en kåt kille som är snälla jag är kåt hela tiden om vill träffa vi kan göra allt hör va dig

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *