Söker resesällskap, tjej eller kille

Söker resesällskap, tjej eller killeHej svejs här finns en tjej som bara älskar att resa och nu vill jag åka iväg igen men jag har ingen att åka med. Alla kompisar jobbar eller så har dom pojkvän eller sambo så därför tänkte jag kolla läget om här finns någon som är sugen på att resa med mej.

Jag gillar som sagt att resa, mest gillar jag solresor men jag gillar också storstadsresor och skidresor, jag är alltså ganska flexibel. Du kan väl höra av dej och berätta vart du skulle vilja resa och varför. Både tjejer och killar kan svara, för det är resesällskap jag söker och ingen relation.

Sen om det skulle utveckla sej till något annat än vänskap så är det helt klart positivt men inget jag söker. Nåt som också är viktigt, jag betalar för mej och du betalar för dej, blir enklast så. Du undrar kanske varför jag skriver och letar efter resesällskap här, det kan jag berätta när du hör av dej ;). Tjingeling från restokig tjej.

2 thoughts on “Söker resesällskap, tjej eller kille

 • 25 april, 2016 at 18:43
  Permalink

  Jag älskar o resa. Hör av dig

  Reply
 • 24 april, 2016 at 16:40
  Permalink

  Hejsan hejsan, letar också efter ressällskap när jag ska ut i världen snart. Hör av dig till mig så kan vi diskutera ett resemål 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *