Söker sex & en gentleman

jag sexig i catsuit

Jag är en sexig kvinna som vill ha en lite annorlunda dejt än en vanlig sexdejt. Det är sex jag söker men jag vill inte bara ses för att knulla, typ utan jag vill ha det lite mer sofistikerat kan man nog kalla det. Jag vill att vi umgås på dagen och hittar på nåt trevligt och sen går vi ut på nån restaurang och äter gott och har trevligt för att sluta på ett hotellrum eller hemma hos nån av oss.

Det blir inte bara pang på in och ut utan det blir en dag där förspelet pågår hela tiden, vi båda vet ju hur det ska sluta. Om några känslor skulle uppstå är jag inte främmande för det men det är inte det jag söker, så vet du det! Första gången vi ses så gör vi det på nåt fik, bara för att känna av kemin och känns allt bra så bestämmer vi en dag när vi ska ses för att ha trevligt med en skön avslutning.

3 thoughts on “Söker sex & en gentleman

 • 28 december, 2020 at 20:34
  Permalink

  Hej, det känns som det du skriver stämmer överens med mig och hur jag vill att det ska funka. Sex är mer än bara akten och lusten skapar vi långt tidigare än i sängen…

  Reply
 • 12 maj, 2014 at 11:34
  Permalink

  Tja!!

  Vill jätte gärna träffa dig, hänga lite osv..
  hör av dig på min mail så tar vi det därifrån!

  kram!

  Reply
 • 26 mars, 2014 at 11:40
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som kan vara din gentleman. Jag är 25 och renlig. Detta är min mejl adress ****** som du kan skriva till mig på.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.