Tänder du på en sexig rumpa??

jag sexig bakifrånHallå här har ni en tjej som letar efter en kille som tänder på rumpor. Tänder du på en sexig rumpa som har stringtrosor? Det är tydligen helt ute men jag trivs så bra i string och tycker my ass passar fint i string, vad tycker du? Vill du ses, mysa lite och sen se vad som händer, om vi fortsätter eller inte? Lite spännande, kanske vågar vi ha en blinde date?

Hör av dej så blandar vi våra ideér o ser var vi landar, lite spännande tycker jag. Brukar inte vara så här busig men ibland måste man testa lite nya grejor! Jag är en helt vanlig svensk tjej, är väl en medelmåtta i det mesta. Söker du en tuff snygg brud är jag nog inget för dej. Du är 25-40 år, seriös och ärlig!

4 thoughts on “Tänder du på en sexig rumpa??

 • 30 juli, 2020 at 06:35
  Permalink

  Hej! Här är en kille som älskar rumpor och tänder OERHÖRT på tjejer som har stringtrosor!! Har alltid gjort det och tycker det är det absolut finaste, snyggaste, vackraste och sexigaste som finns. Så glad att det fortfarande finns brudar som du som använder det! Bara just att en tjej gör det gör mig jättetänd, spelar inte ens så mycket roll hur hon ser ut i övrigt. Så hör jättegärna av dig, sötnos! 🙂 Du kanske skulle vilja sitta på mitt ansikte också med din snygga rumpa? 😉

  Reply
 • 27 april, 2019 at 08:22
  Permalink

  hej jag är 25 år skulle vila treffa dig
  spelning behvarman i livet jag tycker att du har en sexy ass =)

  Reply
 • 26 mars, 2014 at 11:56
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som vill träffa dig. Jag är 25 och renlig. Detta är min mejl adress ****** som du kan skriva till mig på. Längtar redan 🙂 .

  Reply
 • 7 november, 2013 at 20:06
  Permalink

  Träffar dig gärna. Hoppas du hör av dig.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.